Kambi

Etusivu » Kambi

Posts not found

No posts has been found. Please return to the homepage.

Kambi vedonlyöntialusta

Kambi on vuonna 2014 perustettu rahapelialan yritys, jonka tuote on yksi markkinoiden parhaista vedonlyöntialustoista. Peliyhtiö perustettiin parantamaan vedonlyöntikokemusta asiakkaille ympäri maailmaa. Kambi kuului toimintansa alussa osaksi myös Suomessa suurta arvostusta ja suosiota kerännyttä Unibetiä eli nykyisin Kindred Groupia, mutta peliyhtiön irtaantumisen myötä siitä tuli oma yrityksensä. Osakkeista valtaosa jaettiin Unibetin osakkeiden omistajille. Kambi on kasvanut vuosien varrella hurjasti, josta hyvänä osoituksena peliyhtiöllä oli alussa alle 100 työntekijää ja sittemmin työntekijöiden määrä on kasvanut yli 1 000:een.

Kambin pääkonttori sijaitsee Euroopan unionin pienimmässä jäsenvaltiossa Maltalla Ta’ Xbiexin kaupungissa, ja yritys on listattu Tukholman pörssissä. Listautuminen tapahtui alun perin jo vuonna 2014. Muita toimipaikkoja löytyy esimerkiksi Iso-Britanniasta, Yhdysvalloista ja Ruotsista. Kambi tarjoaa vedonlyöntialustansa käyttöön kaikille peliyhtiöille, jotka tekevät sopimuksen yrityksen kanssa. Kambilla on nykyisin voimassaoleva yhteistyö noin 40 peliyhtiön kanssa, jotka ovat sijoittuneet kuudelle mantereelle. Yritykseltä löytyy pelilisenssit muun muassa Maltalta ja Iso-Britanniasta.

Kambi harjoittaa liiketoimintaa vain maanosissa ja alueilla, jotka sallivat rahapelaamisen, edistää manipuloinnin kitkemistä useiden yhteistyökumppaniensa kanssa, on eCOGRA-sertifioitu ja tarjoaa vedonlyöntialustansa puitteissa asiakkailleen mahdollisuuden myös kattavaan riskienhallintaan. Peliyhtiön valvontatiimi toimii vuorokauden ympäri varmistaakseen vedonlyönnin rehellisyyteen liittyvät asiat ja suojellakseen kumppaneitaan ja koko toimialaa rikollisuudelta. Lisäksi siinä missä Eurooppa on ollut jo vuosia yrityksen toiminnan keskiössä, on se nähnyt suurta potentiaalia ja mahdollisuuksia jo hyvän aikaa erityisesti Etelä-Amerikassa ja Aasiassa.

Vedonlyöntialustan asiakkuudet ja kerroin- ja kohdevalikoima

Peliyhtiö tuli tunnetuksi ensimmäisen kerran laajasti jo heti vuonna 2014 yhteistyötään 32Redin kanssa. Toimintaa ei tarvinnut alun perinkään aloittaa uudestaan tai puhtaalta pöydältä, joten merkittäviä sopimuksia alkoi tulla heti toiminnan ensimmäisten vuosien aikana. Yrityksen tunnettavuus kasvoi merkittävästi vuonna 2016 yhteistyöstään LeoVegasin kanssa. Nykyisin peliyhtiön tuottaman vedonlyöntialustan pariin voi päästä myös muun muassa William Hillillä ja Mr Greenillä. Vedonlyöntialustaa käytetään suomalaisittain mielenkiintoisesti myös Paffilla, joka on vähintään nimeltään tuttu peliyhtiö jo monille laivamatkustamisen myötä.

Vedonlyöntialustan kohde- ja kerroinvalikoima kuuluvat monella osa-alueella markkinoiden kärkipäähän sisältäen valtavasti erilaisia urheilulajeja ja -sarjoja mukaan lukien myös paljon muuta kuin urheilua. Runsas joukko suomalaisia asiakkaita on päässyt vuosien varrella nauttimaan peliyhtiön tuottamasta palvelusta. Kohde- ja kerroinvalikoimasta voi löytää pelattavaa maittain monelta eri sarjatasolta, ja esimerkiksi Suomesta betsattavaa tarjotaan monesti miesten Kolmoseen saakka.

Katso myös vedonlyönti ilman rekisteröitymistä sivustot ja bonukset. Rahapelien ikäraja on 18 vuotta. Pelaa maltilla!