Betive on alun perin vuonna 2015 markkinoille saapunut rahapelisivusto, jota uudistettiin vahvasti vuonna 2021 ja toimii nykyään ilman rekisteröitymistä Bethard Group Limitedin alaisuudessa. Kyseessä on yhden markkinoiden parhaan taustatiimin pyörittämä bookkeri, joka soveltuu hienosti myös suomalaisille asiakkaille. Betive on laadukas, helposti lähestyttävä ja korkean profiilin vedonlyöntisivusto, jossa pelataan kätevästi omilla pankkitunnuksilla.

Siinä missä Betive aloitti toimintansa jo viime vuosikymmenen puolessa välissä, niin nykyisessä vedonlyöntisivustossa ei ole juuri mitään samaa kuin bookkerin nimi. Se on pysynyt samana, mutta muuten uudistettu Betive on erilainen kuin ensimmäisen elämänsä aikana. Bookkeri katosi tuolloin aikoinaan jättämättä suuria jälkiä, mutta teki vähän ajan päästä komean paluun ja toimii nykyisin siis modernilla otteella ilman erillistä pelitilin rekisteröintiä ja simppelillä konseptilla.

Betive on laadukas valinta suomalaisille asiakkaille, sillä vedonlyöntisivusto toimii suomeksi ilman turhia käännösmokia, talletukset ja kotiutukset onnistuvat suomalaisille pelaajille tutulla Trustlylla ja vedonlyönnistä löytyy suomalaisittain paljon hyvää pelattavaa. Kotimaiset asiakkaat voivat lunastaa myös vedonlyöntibonuksen, saada tarvittaessa asiakaspalvelua suomeksi ja nauttia verovapaista voitoista. Pelaaminen tapahtuu mainion Maltan pelilisenssin alla.

Vedonlyöntiosio toimii SBTechin tasokkaalla kohde- ja kerroinalustalla tarjoten hienot puitteet lyödä vetoa jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä, koripallosta, lentopallosta ja monesta muusta urheilulajista ja -sarjasta. Mukana on kattavasti myös vähemmän esillä olevia urheilulajeja ja -sarjoja. Esimerkiksi Suomesta kertoimia tarjotaan monesti miesten Kolmoseen asti. Luvassa on ajoittain myös markkinoiden parhaita kertoimia. Live-veto toimii usein kellon ympäri.

Uudet asiakkaat voivat napata perinteisen vedonlyöntibonuksen 100 % 100 € asti. Ensimmäinen talletus on mahdollista tuplata sataseen saakka. Uudet pelaajat saavat aloittaa matkansa Betivellä hyvän vedonlyöntibonuksen kera. Kampanjaan voi osallistua vain ensimmäisellä talletuksella. Kierrätysvaatimus on 4-kertainen vähintään 1,80 kertoimilla. Kierrätysvaatimus koskee talletusta ja bonusta. Bonussäännöt ja -ehdot löytyvät selkeällä suomen kielellä.

Talletukset ja kotiutukset tehdään Trustlylla, joka on myös yksi suomalaisten asiakkaiden eniten käyttämistä rahansiirtotavoista. Talletukset ja kotiutukset hoituvat näppärästi omilla pankkitunnuksilla. Rahansiirrot tehdään samalla tavalla kuin muilla vedonlyöntisivustoilla ilman rekisteröitymistä. Asiakkaiden ei tarvitse täyttää lomakkeita tai rekisteröitymisiä. Uusien pelaajien ei tarvitse myöskään lähettää dokumentteja. Kotiutukset käsitellään yleensä hetkessä.

Betive on helposti markkinoiden parempaan puoliskoon kuuluva vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa myös suomalaisille betsaamisen ystäville paljon hienoja ominaisuuksia ja toimii vahvasti asiakkaiden näkökulmasta. Kyseessä on aidosti tasokas ja mainio bookkeri, jota kelpaa suositella kaikille vedonlyönnin harrastajille ja pelaajille. Vanhojen asiakkaiden kampanjat ja tarjoukset ovat vähissä, mutta muuten Betive on myös jatkossa hyvä valinta.

Betive tiedot

Alusta & kertoimet:
Lisenssi:
Betive
4.3/5