Betstro on vuonna 2022 markkinoille saapunut rahapelisivusto, jossa asiakkaat pääsevät pelaamaan vedonlyöntiä ja kasinopelejä. Kyseessä on L.C.S Limitedin alaisuudessa oleva vedonlyöntisaitti, jossa pelaaminen onnistuu sujuvasti ja laadukkaasti rekisteröitymällä bookkerin käyttäjäksi. Pelaaminen tapahtuu perinteisesti täyttämällä aluksi muutamia lomakkeita tai kaavakkeita. Betstro on yhdistelmä monipuolista pelaamista, ja siihen kelpaa tutustua paremmin.

Betstron taustatiimi L.C.S Limited on rekisteröity Euroopan unioniin kuuluvalle Maltalle ja toimii saman maan pelilisenssillä. Vedonlyöntisivuston pyörittämisestä vastaava rahapelialan yritys pitää hallussaan myös muita rahapelisaitteja, joten kyseessä on jo sen valossa hyvästä ja toimintaansa kunnolla tekevästä peliyhtiöstä. Betstrolla pelataan pankkitasoisella luotettavuudella, jossa tärkeät tiedot ovat turvassa. Voitot ovat myös verovapaita.

Kyseessä on puhtaasti perinteiseen pelaamiseen luottava vedonlyöntisivusto, joten asiakkaat pääsevät rekisteröitymään bookkerin käyttäjäksi täyttämällä aluksi muutamia lomakkeita tai kaavakkeita. Pelaamisen pariin pääsee heti niiden jälkeen tekemällä ensimmäisen talletuksen. Pelaaminen ei kuitenkaan ole mahdollista ilman rekisteröitymistä, sillä asiakkaat eivät voi nauttia vedonlyönnistä omilla pankkitunnuksilla. Se on heti hyvä huomata.

Suomalaiset asiakkaat on otettu Betstrolla varsin hyvin huomioon. Pelaaminen onnistuu suureksi osaksi suomeksi. Lähes kaikki asiat ja tiedot on käännetty suomeksi. Muutamassa kohdassa suomen kieli voisi olla laadukkaampaa, mutta mistään suuresta ongelmasta ei ole kyse. Tärkeintä on se, että suomalaiset asiakkaat voivat pelata kotimaan kielellä, sillä se herättää usein lisää luottamuksen tunnetta. Lisäksi esimerkiksi yleiset säännöt ja ehdot ovat suomeksi.

Siinä missä Betstron taustatiimi pyörittää myös useita muita rahapelisivustoja, joista osa soveltuu hyvin myös suomalaisille asiakkaille, niin se on myös yksi tekijä, jota ei voi olla korostamatta liikaa. Kyseessä on kuitenkin sen verran laadukas rahapelialan yritys, että sen puolesta voisi ajatella myös niin, että Betstro on hyvä valinta myös kotimaisille pelaajille. Tärkeintä on silti se, että keskeisimmät asiat luotettavuuden ja turvallisuuden johdolla ovat huipussaan.

Vedonlyönnistä löytyy hyvin pelattavaa jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä, koripallosta, lentopallosta, amerikkalaisesta jalkapallosta, e-urheilusta, pöytätenniksestä ja monesta muusta urheilulajista ja -sarjasta. Mukana ovat myös esimerkiksi golf, snooker ja moottoriurheilu. Asiakkaat pääsevät pelaamaan kattavan ja laadukkaan vedonlyöntiosion parissa, jossa keskitason kertoimet kestävät yleensä vertailua. Parhaat kertoimet ovat silti usein muualla.

Menestyvät asiakkaat voivat saada myös Betstron vedonlyönnissä panosrajoja, jotka on syytä pitää mielessä. Kyseessä ei ole mikään poikkeava vedonlyöntisivusto, jossa kyvykkäät pelaajat eivät joudu jossain kohdassa ongelmiin panosrajojen kanssa. Sama ongelma on valitettavasti myös monella muulla vedonlyöntisivustolla. Hyvin toimintaansa tekevät asiakkaat voivat saada panosrajoja jo nopeassa aikataulussa, mutta onneksi suurin osa pelaajista saa betsata ilman niitä.

Kannattaa noudattaa myös Betstron vedonlyönnissä hyväksi havaittuja ohjeita, joiden avulla betsaamista voi pyrkiä tekemään järkevämmin, fiksummin ja usein myös kannattavammin. Pelataan aina vain parhaat kertoimet ja oikeat ylikertoimet, jotka tuottavat asiakkaille positiivista odotusarvoa ja ovat aidosti hyviä valintoja myös pitkässä juoksussa. Jätetään kaikki muut kertoimet pelaamatta. Tehdään myös aina kerroinvertailua, jotta löydetään kulloinkin parhaat kertoimet.

Uudet asiakkaat voivat lunastaa perinteisen vedonlyöntibonuksen 100 % 100 € asti, jossa ensimmäinen talletus on mahdollista tuplata sataseen saakka. Talleta esimerkiksi 100 € ja voit pelata 200 €:llä. Toinen mahdollisuus on napata 25 € ilmaisveto, joka annetaan niin ikään ensimmäisellä talletuksella. Sitä ei ole kuitenkaan mahdollista yhdistää varsinaiseen vedonlyöntibonukseen, jonka kierrätysvaatimus on 5-kertainen koskien talletusta ja bonusta. Lue aina bonussäännöt ja -ehdot hyvin.

Talletukset ja kotiutukset onnistuvat monilla markkinoiden parhailla rahansiirtotavoilla. Talletukset ja kotiutukset tehdään muun muassa suomalaisten pankkitilien, nettilompakoiden ja luottokorttien avulla. Rahansiirtoihin löytyy paljon erilaisia menetelmiä, jotka soveltuvat hyvin myös suomalaisille asiakkaille. Talletuksia ja kotiutuksia voi tehdä esimerkiksi Briten avulla, joka toimii käytännössä kuin Trustly. Uusien asiakkaiden tulee vahvistaa alussa oma pelitilinsä.

Asiakaspalvelun kanssa voi keskustella mahdollisten ongelmien kohdalla. Ystävällinen tukitiimi on jututettavissa live-chatissa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelun kanssa on hyvä jutella rohkeasti, jos pelaamisen yhteydessä tulee jotain kysyttävää. Parhaiten apua tarjotaan yleensä live-chatissa, jossa vastaukset annetaan monesti heti. Sähköposteihin vastataan usein vuorokauden kuluessa. Kannattaa vilkaista myös muun muassa käteviä pikalinkkejä.

Betstro on monella osa-alueella laadukas vedonlyöntisivusto, jota voi suositella kaikille betsaamisen ystäville. Kyseessä on suureksi osaksi hyvä bookkeri, jonka parissa kelpaa nauttia vedonlyönnistä ja josta löytyy monia hyviä ominaisuuksia. Betstro on pääasiassa markkinoiden keskitasolle kuuluva vedonlyöntisivusto, joten siihen kelpaa tutustua vähintään alun vedonlyöntibonuksen vuoksi. Läheskään yhdestä markkinoiden parhaasta bookkerista ei silti ole kyse.

Betstro
4.0/5