Etusivu » Casumo

Casumo on vuonna 2012 perustettu rahapelisivusto, joka tarjoaa asiakkailleen vedonlyöntiä ja kasinopelejä. Kyseessä on varsin pitkään netissä toiminut peliyhtiö, joka on myös monien suomalaisten asiakkaiden suosiossa. Casumo on erittäin laadukas, helposti lähestyttävä ja hieno rahapelisivusto, josta löytyy paljon laadukasta pelattavaa ja monia muita hyviä ominaisuuksia. Pelaaminen sujuu hyvällä suomella, korkealla luotettavuudella ja voittojen verovapaudella.

Vedonlyöntisivuston taustatiimi Casumo Services Limited pyörittää toimintaansa Euroopan unioniin kuuluvalla Maltalla ja operoi Maltan peliviranomaisten myöntämällä lisenssillä. Tämä tarkoittaa suomalaisille asiakkaille verovapauden ohella myös sitä, että kaikki tärkeät tiedot, rahat ja muut asiat pysyvät turvassa. Toimintaa on tehty vuosia tiukkojen sääntöjen ja lakien alla. Kyseessä on muutenkin tunnettu ja arvostettu rahapelialan brändi.

Casumo on ollut mukana vedonlyöntimaailmassa vuodesta 2020 alkaen, ja mainio pelisivusto on myös sillä saralla yksi markkinoiden parhaista vedonlyöntifirmoista. Casumo käyttää samaa vedonlyönnin palveluntarjoajaa kuin monet muutkin rahapelisivustot Mr Greenin johdolla. Kertoimet kestävät hienosti vertailua, tarjolla on paljon pelattavaa myös pienemmistä urheilulajeista ja -sarjoista mukaan lukien parhaita kertoimia ja live-vetoa usein kellon ympäri.

Uudet asiakkaat voivat lunastaa ensimmäisellä talletuksella 100 % vedonlyöntibonuksen 100 € asti. Uudet pelaajat saavat aloittaa matkansa Casumolla nappaamalla hyvän bonuspaketin, jonka avulla vedonlyönti lähtee hyvin käyntiin. Ensimmäinen talletus on mahdollista tuplata käytännössä sataseen saakka. Kierrätysvaatimus on kahdeksan kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimilla. Luvassa on kampanjoita ja tarjouksia myös vanhoille asiakkaille.

Talletukset ja kotiutukset onnistuvat monilla markkinoiden parhailla rahansiirtotavoilla. Talletukset ja kotiutukset tehdään muun muassa suomalaisten pankkitilien, nettilompakoiden ja luottokorttien johdolla. Rahansiirrot onnistuvat lähes kaikilla yleisimmillä menetelmillä. Minimitalletus on 10 €. Kotiutukset tulee tehdä samalla menetelmällä kuin viimeisin talletus, jos se on mahdollista. Uusien asiakkaiden tulee vahvistaa alussa pelitilinsä.

Asiakaspalvelun kanssa on mahdollista keskustella live-chatissa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelu on paikalla pelaajien vuoksi ja koulutettu työhönsä. Tukitiimin kanssa on hyvä keskustella kaikissa epäselvissä tilanteissa. Live-chatissa vastaukset annetaan usein saman tien. Sähköposteihin vastataan yleensä 24 tunnissa. Suomalainen asiakaspalvelu ei ole tosin aina paikalla. Kannattaa tutustua myös yleisiin sääntöihin ja ehtoihin sekä pikalinkkeihin.

Casumo on ansaitusti yksi markkinoiden parhaista vedonlyöntisivustoista, joka tekee toimintaansa vahvasti asiakkaiden näkökulmasta ja on hyvä valinta kaikille betsaamisen ystäville. Kyseessä ei ole vedonlyönnin näkökulmasta aivan netin timanttisinta huippua, mutta mainiolla pelisivustolla betsaaminen onnistuu hyvin laajasti, kattavasti ja monipuolisesti hienoilla kertoimilla. Uudet asiakkaat saavat aloittaa matkansa vieläpä hyvällä vedonlyöntibonuksella.

Casumo tiedot

Alusta & kertoimet:
Lisenssi:
Casumo
4.3/5
Vedonlyöntibonukset.
Pelaa maltilla | 18+