Etusivu » Fansbet

Fansbet on vuonna 2017 markkinoille saapunut laadukas ja helposti lähestyttävä rahapelisivusto, jonka taustalta löytyy Rush Gaming Limited. Kyseessä on korkean profiilin bookkeri, jossa asiakkaat pääsevät nauttimaan hienosta vedonlyönnin kattauksesta ja halutessaan pelaamaan myös kasinopelejä. Fansbetillä pelaaminen on luotettavaa, sillä toiminnan taustalta löytyy Maltan pelilisenssi, pankkitasoinen suojausmenetelmä ja tutusti myös verovapaat voitot.

Vedonlyöntisivusto on suomalaisille asiakkaille laadukas valinta, sillä pelaaminen onnistuu hyvällä suomen kielellä, jossa turhat käännösvirheet eivät näyttele mitään roolia. Vedonlyönnistä löytyy myös suomalaisille asiakkaille paljon hyvää pelattavaa. Talletukset ja kotiutukset onnistuvat suomalaisittain hyvillä menetelmillä pankkitilien, nettilompakoiden ja luottokorttien johdolla. Asiakaspalvelua saa nopeasti ja uudet pelaajat bonuksia kolmelle talletukselle.

Vedonlyönnin kattaus on hienossa kunnossa, sillä asiakkaille tarjotaan paljon hyvää betsattavaa jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä, koripallosta, lentopallosta ja monesta muusta urheilulajista ja -sarjasta. Pelattavissa on myös selkeästi pienempiä urheilulajeja ja -sarjoja. Mukana on esimerkiksi Suomessa kertoimia jopa miesten neljänneksi korkeimmalta jalkapallon sarjatasolta. Kertoimet ovat usein hyviä. Live-vedossa pelaaminen onnistuu monesti kellon ympäri.

Uudet asiakkaat voivat aloittaa matkansa Fansbetillä komealla bonuspaketilla. Uudet pelaajat saavat napata vedonlyöntibonuksen 200 % 500 €, jonka voi lunastaa peräti kolmelle ensimmäiselle talletukselle. Vedonlyöntibonukset vapautetaan kierrätysvaatimusten päätteeksi. Vedonlyönnissä kierrätysvaatimus on 10-kertainen vähintään kolmella vetokohteella ja 1,35 tai suuremmilla kertoimilla. Luvassa on kampanjoita ja tarjouksia myös vanhoille asiakkaille.

Talletukset ja kotiutukset tehdään monilla markkinoiden parhailla rahansiirtotavoilla. Talletukset ja kotiutukset onnistuvat muun muassa suomalaisten pankkitilien avulla. Rahansiirrot onnistuvat myös esimerkiksi nettilompakoiden ja luottokorttien kautta. Minimitalletus on 10 €. Kyseessä on perinteinen vedonlyöntisivusto, joten uusien asiakkaiden tulee vahvistaa oma pelitilinsä. Kotiutukset maksetaan normaalisti 24 tunnin kuluessa.

Asiakaspalvelun kanssa saa keskustella live-chatissa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelu on paikalla pelaajien auttamisen vuoksi ja koulutettu työhönsä. Tukitiimin kanssa on hyvä jutella aina rohkeasti ja kaikissa epäselvissä tilanteissa. Asiakaspalvelu auttaa nopeiten live-chatissa, jossa vastaukset annetaan usein heti. Sähköposteihin vastataan monesti 24 tunnin kuluessa. Asiakaspalvelu ei ole kuitenkaan aina paikalla. Vilkaise myös pikalinkkejä ja yleisiä sääntöjä ja ehtoja.

Fansbet on mainio vedonlyöntisivusto kaikille betsaamisen ystäville, ja bookkeria on helppo suositella myös muiden rahapelien pelaajille. Kyseessä on tasokas vedonlyöntisivusto, jossa kelpaa pelata vedonlyöntiä ja lunastaa alussa vedonlyöntibonuksia peräti kolmelle talletukselle. Tarjolla on paljon hyvää pelattavaa, korkeita kertoimia ja mahdollisuus saada alun jälkeen myös muita kampanjoita ja tarjouksia. Fansbet kuuluu helposti markkinoiden parempaan puoliskoon.

Fansbet tiedot

Alusta & kertoimet:
Lisenssi:
Fansbet
4.3/5
Vedonlyöntibonukset.
Pelaa maltilla | 18+