Fastbet on vuonna 2016 perustettu rahapelisivusto, joka tarjoaa asiakkailleen helppoa pelaamista pankkitunnuksilla. Kyseessä on Bethard Group Limitedin alaisuudessa toimiva pelisivusto, jossa asiakkaat pääsevät nauttimaan vedonlyönnistä ja muista rahapelituotteista sujuvasti ilman rekisteröitymistä. Bethard Group Limited on yksi markkinoiden arvostetuimmista rahapelialan yrityksistä ja toimii myös Fastbetin kohdalla hyvin asiakkaiden näkökulmasta.

Fastbet on ehtinyt toimia markkinoilla useita vuosia ja on nykyisin siis vedonlyöntisivusto ilman rekisteröitymistä. Näin ei ollut vielä toiminnan ensimmäisten vuosien aikana. Tänä päivänä kyseessä on simppeliin pelaamiseen keskittyvä turvallinen ja vakaa vedonlyöntisivusto, jossa asiakkaat pääsevät suoraan asiaan, saavat tehdä nopeita rahansiirtoja suomalaisten pankkitilien välityksellä sisältäen nopeat kotiutukset ja nauttia verovapaudesta.

Pelaamisen aloittaminen onnistuu Fastbetillä nopeasti ja helposti. Asiakkaat voivat siirtyä suoraan asiaan täyttämättä muutamia lomakkeita ja kaavakkeita. Pelaamisen pariin pääsee tunnistautumalla omilla pankkitunnuksilla samalla tavalla kuin muilla vedonlyöntisivustoilla ilman rekisteröitymistä. Pelaamisen aloittaminen onnistuu pienessä hetkessä ja käden käänteessä ilman hidasteluja ja häslinkiä. Kyseessä on jo monille tuttu prosessi jopa vuosien takaa.

Vedonlyöntisivusto tarjoaa asiakkailleen hyvät puitteet nauttia betsaamisesta laajan ja monipuolisen vedonlyöntikattauksen merkeissä. Asiakkaat voivat lyödä vetoa jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä, koripallosta, lentopallosta ja monista muista urheilulajeista ja -sarjoista. Luvassa on hyvin pelattavaa myös pienemmistä urheilulajeista ja -sarjoista. Mukana on esimerkiksi Suomesta kertoimia miesten Kolmoseen asti. Live-veto toimii usein kellon ympäri.

Siinä missä Fastbetin vedonlyönti toimii suureksi osaksi hyvin ja tarjoaa laadukasta pelattavaa monille asiakkaille, niin menestyvät pelaajat voivat saada panosrajoja, jotka kannattaa pitää mielessä. Sama ongelma on myös monella muulla vedonlyöntisivustolla. Fastbet ei ole mikään poikkeus, sillä myös täällä toimintaansa hyvin tekevät pelaajat voivat joutua ongelmiin panosrajojen kanssa. Onneksi suurin osa asiakkaista saa lyödä vetoa ilman niitä.

Uudet asiakkaat voivat aloittaa matkansa Fastbetillä lunastamalla vedonlyöntibonuksen 100 % 100 € asti. Ensimmäinen talletus on mahdollista tuplata sataseen saakka. Talleta 100 € ja voit pelata 200 €:llä. Kyseessä on vain ensimmäisellä talletuksella annettava vedonlyöntibonus. Talletus ja bonus tulee kierrättää neljä kertaa vähintään 1,80 kertoimilla ennen kuin mahdollisia voittoja voi kotiuttaa. Luvassa on välillä kampanjoita ja tarjouksia myös vanhoille asiakkaille.

Talletukset ja kotiutukset tehdään Britellä, joka on myös yksi suomalaisten asiakkaiden suosituimmista menetelmistä. Brite toimii käytännössä samalla tavalla kuin Trustly. Talletukset ja kotiutukset onnistuvat suomalaisten pankkitilien avulla. Rahansiirrot onnistuvat yhtä helposti kuin muilla vedonlyöntisivustoilla ilman rekisteröitymistä. Asiakkaiden ei tarvitse täyttää alussa rekisteröitymisiä tai lähettää asiakirjoja ennen ensimmäistä kotiutusta.

Asiakaspalvelun kanssa saa keskustella live-chatissa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelu on paikalla pelaajien vuoksi ja koulutettu työhönsä. Tukitiimin kanssa on hyvä keskustella kaikissa epäselvissä tilanteissa. Nopeiten apua tarjotaan live-chatissa, jossa vastaukset annetaan usein heti. Sähköposteihin vastataan yleensä päivässä. Suomalainen tukitiimi ei ole silti aina paikalla. Tutustuthan myös yleisiin sääntöihin ja ehtoihin sekä pikalinkkeihin.

Fastbet on tasokas, helposti lähestyttävä ja korkean profiilin vedonlyöntisivusto ilman rekisteröitymistä, jossa asiakkaat pääsevät lyömään vetoa ja nauttimaan muista rahapeleistä turvallisessa ja laadukkaassa ympäristössä. Fastbet on helposti markkinoiden parempaan puoliskoon kuuluva vedonlyöntisivusto, jota kelpaa suositella erityisesti kaikille vedonlyönnin ystäville. Uudet asiakkaat voivat aloittaa pelitaipaleensa vieläpä laadukkaalla vedonlyöntibonuksella.

Fastbet tiedot

Alusta & kertoimet:
Talletus:
Lisenssi:
Fastbet
4.3/5