Etusivu » Fezbet

Fezbet on vuonna 2020 markkinoille saapunut rahapelisivusto, joka tarjoaa asiakkailleen vedonlyöntiä ja kasinopelejä. Kyseessä on Rabidi N.V:n johdolla toimintaansa tekevä vedonlyöntifirma, jossa asiakkaat pääsevät pelaamaan perinteisesti tai nopeasti ja helposti omilla pankkitunnuksilla. Monipuolinen bookkeri tarjoaa hyvää pelattavaa kaikille asiakkaille, ja pelaaminen onnistuu lähes täysin suomeksi. Kotimaan kieli on myös suureksi osaksi kunnollista.

Fezbetin taustatiimi on rekisteröity Curacaolle ja toimii paikallisen pelilisenssinsä alaisuudessa. Curacaon pelilisenssi on yleensä aivan toimivaa laatua ja usein myös luotettava, mutta samalla se tarkoittaa sitä, että kotiutukset eivät ole verovapaita. Tämä asia karsii osan asiakkaista, sillä verovapauden menettäminen on aina ikävää, mutta vedonlyöntisivustolla on lukuisia muita hienoja ominaisuuksia, joita kannattaa katsoa tarkemmin.

Vedonlyönnistä löytyy paljon hyvää pelattavaa, sillä mukana on runsaasti erilaisia urheilulajeja ja -sarjoja jalkapallon, jääkiekon, koripallon, tenniksen, lentopallon ja e-urheilun johdolla. Tarjolla on kattavasti myös esimerkiksi pöytätennistä, snookeria ja pesäpalloa. Suomesta betsattavaa löytyy ajoittain miesten Kolmoseen asti. Keskitason kertoimet kestävät vertailua, mutta parhaat kertoimet ovat yleensä muualla. Live-veto toimii usein vuorokauden ympäri.

Vedonlyönti on suureksi osaksi identtistä tasoa kuin muilla saman kokoluokan bookkereilla sen hyvien ja huonojen puolien kera. Voittavat asiakkaat voivat saada turhan nopeasti panosten rajoituksia, jotka kannattaa ottaa huomioon. Sama ongelma on myös lähes kaikilla muilla vedonlyöntisivustoilla. Lisäksi pienissä urheilulajeissa ja -sarjoissa panoskoot voivat olla pieniä. Suurin osa asiakkaista pääsee kuitenkin nauttimaan vedonlyönnistä juuri ilman haasteita.

Uudet asiakkaat voivat lunastaa hyvän vedonlyöntibonuksen, jonka avulla pelaaminen lähtee komeasti käyntiin. Uudet pelaajat saavat napata ensimmäisellä talletuksella 100 % vedonlyöntibonuksen 200 € asti. Ensimmäinen talletus on mahdollista tuplata 200 € saakka. Kierrätysvaatimus on 5-kertainen talletukselle ja bonukselle. Kertoimien tulee olla vähintään 2,00. Lue bonussäännöt ja -ehdot hyvin. Luvassa on kampanjoita ja tarjouksia myös vanhoille asiakkaille.

Talletukset ja kotiutukset tehdään perinteisessä pelaamisessa pankkitilien, nettilompakoiden ja luottokorttien johdolla tai nopeassa pelaamisessa vain pankkitunnuksilla. Asiakkaat pääsevät nauttimaan pelaamisesta kahdella tavalla, ja ensimmäisessä rahansiirrot hoituvat monella menetelmällä. Silloin pelaajien käytössä ovat myös muun muassa Skrill, Neteller, Visa ja Mastercard. Perinteisessä pelaamisessa uusien asiakkaiden tulee lähettää itsestään pari dokumenttia.

Asiakaspalvelun kanssa on mahdollista keskustella live-chatissa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelu on koulutettu työhönsä ja paikalla pelaajien auttamisen vuoksi. Tukitiimin tavoittaa parhaiten live-chatissa, jossa vastaukset annetaan yleensä heti. Sähköpostitse vastauksia kannattaa odottaa vuorokauden verran. Asiakaspalvelu ei ole kuitenkaan aina paikalla, mutta kannattaa tarvittaessa jättää yhteydenottopyyntö ja tutustua muun muassa kattaviin pikalinkkeihin.

Fezbet on hyvä ja laadukas vedonlyöntisivusto, josta löytyy paljon hienoja ominaisuuksia kaikille betsaamisen ystäville ja tarjoaa muutenkin sopivat puitteet nauttia pelaamisesta turvallisesti ja luotettavasti. Curacaon pelilisenssi on ainoa selkeä heikkous, mutta Fezbetiä kelpaa suositella myös siitä huolimatta. Yhdestä markkinoiden parhaasta vedonlyöntisivustosta ei ole kyse, mutta toimintaa tehdään monella rintamalla vahvasti asiakkaiden kannalta.

Fezbet
4.0/5
Vedonlyöntibonukset.
Pelaa maltilla | 18+