Etusivu » GreatWin

GreatWin on vuonna 2022 toimintansa aloittanut rahapelisivusto, joka tarjoaa asiakkailleen vedonlyöntiä ja kasinopelejä. Kyseessä on monipuolinen vedonlyöntisaitti, jossa pelaaminen onnistuu laadukkaasti omilla pankkitunnuksilla tai perinteisesti. Bookkerin taustalla operoi Rabidi N.V., joka pyörittää toimintaansa Curacaolta käsin ja saman maan pelilisenssillä. Rabidi N.V.:ltä löytyy myös lukuisia muita vähintään kelvollisia rahapelisivustoja.

GreatWinillä pelaaminen onnistuu käytännössä yhtä helposti ja nopeasti kuin muilla vastaavilla vedonlyöntisivustoilla, jotka toimivat ilman rekisteröitymistä. Asiakkaiden ei tarvitse täyttää lomakkeita tai rekisteröitymisiä, sillä koko prosessi hoituu omilla pankkitunnuksilla. Pelaajien ei tarvitse myöskään lähettää dokumentteja tai asiakirjoja, sillä tunnistautuminen suoritetaan aina valmiiksi. Pelaaminen onnistuu silti myös perinteisellä kaavalla käyttäjätunnuksen avulla.

Vedonlyöntisivusto on toimiva valinta myös suomalaisille asiakkaille. Pelaaminen onnistuu hyvällä suomen kielellä, jossa turhat käännösvirheet eivät näyttele juuri mitään roolia. Muutamassa kohdassa suomen kieli voisi olla parempaa, mutta se on vain pieni asia ja muuten asiaan on panostettu kunnolla. Lisäksi kaikki tärkeät asiat löytyvät suomeksi. Esimerkiksi yleiset säännöt ja ehdot on käännetty suomeksi, mikä herättää aina luottamuksen tunnetta.

GreatWinin taustatiimi on rekisteröity jo yllä mainitusti Euroopan unionin ulkopuolelle Curacaolle, joten mahdolliset voitot eivät ole valitettavasti verovapaita. Curacaon pelilisenssin ja rekisteröitymisen ongelma on myös suomalaisten asiakkaiden näkökulmasta juuri se, että voittoja ei pääse lunastamaan verovapaasti, vaan niiden kohdalla on hoidettava verot asiaan kuuluvalla tavalla. Tästä syystä olisi toivottavaa, että pelaaminen olisi aina verovapaata.

Siinä missä Curacaon pelilisenssi ei herätä yhtä suurta luottamuksen tunnetta kuin Maltan peliviranomaisten myöntämä lisenssi tai muu Euroopan unionin sisällä oleva vastaava lisenssi, niin GreatWinin taustatiimi on kuitenkin luonut markkinoille muun muassa Sportazan ja Legend Playn, jotka ovat helposti lähestyttäviä rahapelisivustoja ja Curacaosta huolimatta hyviä valintoja myös suomalaisille asiakkaille. Nekin ovat kuitenkin laadukkaita bookkereita.

Vedonlyönnistä löytyy pelattavaa jalkapallosta, jääkiekosta, koripallosta, lentopallosta, tenniksestä, pöytätenniksestä, snookerista ja monesta muusta urheilulajista ja -sarjasta. Pelattavissa on hyvin myös vähemmän esillä olevia urheilulajeja ja -sarjoja. Esimerkiksi Suomessa kertoimia tarjotaan jalkapallon johdolla monelle eri sarjatasolle. Keskitason kertoimet kestävät yleensä vertailua. Lisäksi live-vedossa saa pelata usein kellon ympäri.

Menestyvät asiakkaat voivat saada turhan nopeasti panosten rajoituksia, jotka kannattaa ottaa huomioon. Sama ongelma on myös monella muulla tällaisella vedonlyöntisivustolla. Kyvykkäät pelaajat eivät välttämättä pääse nauttimaan pitkään betsaamisesta, mutta onneksi suurin osa asiakkaista saa lyödä vetoa pidempään rauhassa ja ilman ongelmia. On silti sanottava, että varsinkin pienemmissä urheilulajeissa ja -sarjoissa panosrajat voivat olla pieniä.

Uudet asiakkaat voivat lunastaa hyvän vedonlyöntibonuksen, jonka avulla pelaaminen lähtee komeasti käyntiin. Uudet pelaajat saavat napata ensimmäisellä talletuksella 100 % vedonlyöntibonuksen 200 € saakka. Ensimmäinen talletus on mahdollista tuplata 200 € asti. Kierrätysvaatimus on 5-kertainen koskien talletusta ja bonusta. Lue bonussäännöt ja -ehdot hyvin. Luvassa on ilahduttavan useita kampanjoita ja tarjouksia myös vanhojen asiakkaiden iloksi.

Talletukset ja kotiutukset tehdään nopeassa pelaamisessa Zimplerillä, joka toimii nykyisin samalla periaatteella kuin suomalaisille asiakkaille tutumpi Trustly. Talletukset ja kotiutukset hoituvat omilla pankkitunnuksilla. Samalla suoritetaan asiakkaiden tunnistautumisen. Rahansiirrot onnistuvat käytännössä kaikkien suomalaisten pankkien käyttäjiltä. Perinteisessä pelaamisessa rahansiirtoja voi suorittaa myös esimerkiksi luottokorteilla ja nettilompakoilla.

Asiakaspalvelun kanssa voi keskustella mahdollisten ongelmien kohdalla live-chatissa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa päivittäin ja jututettavissa kaikissa epäselvissä tilanteissa. Ystävällisen tukitiimin tavoittaa parhaiten live-chatissa, jossa vastaukset annetaan usein heti. Sähköpostitse vastauksia kannattaa odottaa vuorokauden kuluessa. Asiakaspalvelu ei ole kuitenkaan aina paikalla, ja suomalaista tukitiimiä emme myöskään voi luvata.

GreatWin on aivan toimiva lähes uusi vedonlyöntisivusto, jossa toimintaa tehdään hyvällä otteella ja bookkeria voi suositella kaikille betsaamisen ystäville. Kyseessä on suureksi osaksi markkinoiden keskitasolle kuuluva vedonlyöntisivusto, josta löytyy monia hyviä ominaisuuksia ja myös selkeää parannettavaa. Suurin miinus on Curacaon pelilisenssi, jonka myötä mahdolliset voitot eivät ole verovapaita. Pelaaminen onnistuu muuten sujuvasti ja turvallisesti.

GreatWin tiedot

Alusta & kertoimet:
Lisenssi:
GreatWin
4.0/5
Vedonlyöntibonukset.
Pelaa maltilla | 18+