iBet on vuonna 2021 toimintansa aloittanut korkean profiilin tyylikäs vedonlyöntisivusto, jonka taustalta löytyy rahapelialan yritys Claymore Malta Ltd. Kyseessä on mainio bookkeri, joka toimii Maltalla ja saman maan arvostetulla pelilisenssillä. Ensimmäistä kertaa iBetistä kuultiin jo vuonna 2020, mutta varsinainen toiminta alkoi vuotta myöhemmin. Pelaaminen onnistuu hyvällä suomen kielellä, pankkitason luotettavuudella ja voittojen verovapaudella.

iBet oli ensimmäinen vedonlyöntisivusto, jolle Betsson tarjosi oman vedonlyöntialustansa kertoimien kera. Kyseessä on muutenkin kaikilla osa-alueilla helposti markkinoiden parempaan puoliskoon kuuluva bookkeri, josta löytyy myös suomalaisille asiakkaille mainittujen asioiden ohella paljon hyviä ominaisuuksia. iBet on saanut ensimmäisten vuosiensa aikana runsaasti hyvää palautetta ja tehnyt toimintaansa vahvasti asiakkaiden näkökulmasta.

Kyseessä on myös suomalaisten asiakkaiden kannalta jopa yksi markkinoiden parhaista vedonlyöntisivustoista. iBetiä on helppo suositella kaikille kotimaisille pelaajille, sillä vedonlyöntisivustolla tehdään toimintaa hienosti myös ajatellen suomalaisia asiakkaita. iBetistä on jo tullut ja tulee olemaan varmasti jatkossakin yksi suomalaisten asiakkaiden parhaista vedonlyöntisivustoista. Kyseessä on hyvin korkeatasoinen bookkeri ja kiistatta netin kärkipäätä.

Vedonlyöntiosiosta löytyy paljon hyvää pelattavaa kaikille kertoimien ja betsaamisen ystäville. Vedonlyönti sisältää hyvät kertoimet jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä, koripallosta, lentopallosta, e-urheilusta ja monesta muusta urheilulajista ja -sarjasta. Pelattavissa on paljon myös pienempiä urheilulajeja ja -sarjoja. Tällaisista hyvä esimerkki on miesten Kolmonen. Luvassa on myös markkinoiden parhaita kertoimia ja live-vetoa usein kellon ympäri.

Uudet asiakkaat ovat päässeet aloittamaan matkansa iBetillä lunastamalla perinteisen vedonlyöntibonuksen 100 % 100 € asti, mutta vedonlyöntibonusta on muutettu nyt hieman suuremmaksi. Uudet pelaajat pääsevät poimimaan 100 % vedonlyöntibonuksen 150 € saakka. Kierrätysvaatimus on 6-kertainen koskien talletusta ja bonusta. Kaikki asiakkaat voivat lunastaa myös muun muassa ilmaisvetoja ja muita pelaajaetuja, joita kannattaa pyrkiä nappaamaan.

Talletukset ja kotiutukset onnistuvat monilla markkinoiden parhailla rahansiirtotavoilla. Talletukset ja kotiutukset tehdään muun muassa suomalaisten pankkitilien, nettilompakoiden ja luottokorttien avulla. Rahansiirrot hoituvat kätevästi esimerkiksi Trustlylla. Minimitalletus on 10 €. Kyseessä on nykyisin perinteinen bookkeri ja vedonlyöntisivusto ilman rekisteröitymistä, joten pelaaminen onnistuu molemmilla tavoilla. Nostot käsitellään usein nopeasti.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa päivittäin live-chatissa ja sähköpostitse. Tukitiimin kanssa on hyvä keskustella kaikissa epäselvissä tilanteissa, sillä asiakaspalvelu on koulutettu työhönsä ja paikalla pelaajien auttamisen vuoksi. Parhaiten apua tarjotaan live-chatissa, jossa vastaukset annetaan monesti heti. Sähköposteissa vastaukset annetaan yleensä päivässä. Suomalainen asiakaspalvelu on paikalla rajoitetusti. Vilkaise myös muun muassa pikalinkkejä.

iBet on aidosti todella hieno, tyylikäs ja helposti lähestyttävä vedonlyöntisivusto, joka kuuluu heittämällä markkinoiden parempaan puoliskoon ja monella osa-alueella myös jopa netin parhaiden bookkereiden joukkoon. Kyseessä on ansaitusti myös monien suomalaisten asiakkaiden suosiossa oleva vedonlyöntisivusto, josta löytyy paljon hyviä ja suosittuja ominaisuuksia sekä nykyään siis myös aiempaa parempi vedonlyöntibonus uusille asiakkaille.

Lopuksi on hyvä todeta, että iBet tulee olemaan myös tulevaisuudessa mainio valinta kaikille suomalaisille asiakkaille, jotka haluavat päästä pelaamaan korkean profiilin vedonlyöntisivustolla. iBetin näkymät jatkon suhteen näyttävät mainioilta, ja nykyisin pelaaminen onnistuu siis perinteisesti tai helposti ilman rekisteröitymistä. Kannattaa samalla huomata, että myös perinteisessä pelaamisessa kotiutukset maksetaan jatkossakin usein pienessä hetkessä.

iBet
5.0/5