Etusivu » Jetbull

Jetbull on vuonna 2007 markkinoille saapunut pitkän linjan rahapelisivusto, jossa asiakkaat pääsevät pelaamaan vedonlyöntiä ja kasinopelejä. Kyseessä on noin 15 vuotta toiminnassa ollut vedonlyöntisaitti, jonka taustalta löytyy nykyisin AMGO iGaming Malta Ltd ja jonka operoinnista vastaa EveryMatrix Software Limited. Jetbull on lähtökohtaisesti monipuolinen, hyvä ja laadukas bookkeri, jonka toiminnasta löytyy monia hienoja asioita ja johon kelpaa tutustua lisää.

Jetbull on ehtinyt olla markkinoilla sen verran pitkään, että kyseessä on jo sen valossa asiansa osaava ja tasapainoinen rahapelisivusto, joka on pystynyt pitämään paikkansa hyvin suositeltavissa olevana bookkerina. Jos Jetbullin toiminnassa olisi ollut vuosien varrella vakavia puutteita tai ongelmia, niin operointia ei olisi ollut mahdollista tehdä näin pitkään. Korkea ikä onkin rahapelialalla monesti yksi hyvä tae toiminnan luotettavuudesta ja rehellisyydestä.

Vedonlyöntisivuston taustatiimi pitää majaansa Euroopan unionissa Maltalla. Toiminnan taustalta löytyy saman maan laadukas pelilisenssi, joka on myös hyvä tae siitä, että asiakkaiden tärkeät tiedot pysyvät turvassa ja pankkitasoisesta luotettavuudesta. Pelilisenssi on voimassa. Asiakkaat voivat nauttia pelaamisesta hyvällä mielellä, sillä pelaaminen on varmasti luotettavaa. Samalla kotiutukset ovat verovapaita, joten voitot saapuvat pelaajille kokonaan.

Suomalaiset asiakkaat voivat nauttia Jetbullin parissa monista hyvistä ominaisuuksista, jotka takaavat pelaamisen olevan kotimaisten pelaajien näkökulmasta hyvällä pohjalla. Pelaaminen onnistuu suureksi osaksi suomeksi, vaikka kaikkia kohtia ei ole saatu käännettyä suomeksi. Monet tärkeät asiat ja tiedot löytyvät kuitenkin suomeksi. Esimerkiksi jotkut pikalinkit eivät toisaalta tarjoa tietoa suomeksi, ja muun muassa yleiset säännöt ja ehdot eivät ole suomeksi.

Olisi suomalaisten asiakkaiden näkökulmasta tärkeää, että muun muassa kaikki mainitut pikalinkit tärkeiden tietojen kera löytyisivät suomeksi. Jetbullilla pelaaminen onnistuu hyvin suomeksi myös nykyisessä tilanteessa, mutta varsinkin yleisten sääntöjen ja ehtojen kaltaisten asioiden olisi syytä löytyä myös suomeksi. Se herättäisi heti luottamuksen tunnetta myös uusien pelaajien keskuudessa. Lisäksi esimerkiksi vastuullisen pelaamisen osiota ei löydy suomeksi.

Jetbull on perinteiseen pelaamiseen luottava vedonlyöntisivusto, joten asiakkaiden tulee luoda oma käyttäjätunnus ja salasana. Rekisteröityminen onnistuu sujuvasti täyttämällä muutamia lomakkeita ja kaavakkeita. On silti vähintään pieni pettymys, että pelaaminen ei ole mahdollista pankkitunnuksilla eli ilman rekisteröitymistä. Toivottavasti tilanne tulee muuttumaan siten, että asiakkaat pääsevät pelaamaan joko perinteisesti tai ilman rekisteröitymistä.

Vedonlyönnistä löytyy hyvin pelattavaa monista urheilulajeista ja -sarjoista jalkapallon, jääkiekon, tenniksen, koripallon, lentopallon, e-urheilun, amerikkalaisen jalkapallon ja pöytätenniksen johdolla. Vedonlyöntiosio toimii suureksi osaksi markkinoiden keskitasolla. Mukana on kattavasti myös vähemmän esillä olevia urheilulajeja ja -sarjoja. Esimerkiksi Suomesta kertoimia voi löytää miesten Kolmoseen saakka. Live-veto toimii usein kellon ympäri.

Menestyvät asiakkaat voivat saada panosten rajoituksia, jotka on syytä ottaa huomioon. Kyvykkäät pelaajat eivät välttämättä pääse nauttimaan pitkään etenkään korkeimpien kertoimien pelaamisesta. Sama ongelma on myös monella muulla vedonlyöntisivustolla. Panosrajoja voi tulla jo nopeassa tahdissa. Lisäksi pienemmissä urheilulajeissa ja -sarjoissa panoskoot ovat jo valmiiksi hyvin maltilliset. Onneksi suurin osa asiakkaista saa pelata pitkään ilman panosrajoja.

Uudet asiakkaat voivat lunastaa ensimmäisellä talletuksella 100 % ilmaisvedon 50 € saakka. Uudet pelaajat saavat aloittaa matkansa Jetbullilla nappaamalla komean ilmaisvedon. Toisella talletuksella annetaan 50 % vedonlyöntibonus 50 € asti. Lisäksi kolmannella talletuksella on tiedossa 100 % ilmaisveto 30 € saakka. Uudet asiakkaat voivat lunastaa pelaajaetuja kolmella ensimmäisellä talletuksella. Katso bonussäännöt ja -ehdot kunnolla. Ne löytyvät suomeksi.

Luvassa on vähintään ajoittain kampanjoita ja tarjouksia myös vanhojen asiakkaiden iloksi. Aiemmin rekisteröityneet pelaajat pääsevät lunastamaan myös lisää pelirahaa vedonlyöntibonusten ja ilmaisvetojen muodossa. Vanhojen asiakkaiden kampanjoita ja tarjouksia voisi olla enemmänkin, mutta tärkeintä on se, että myös aiemmin rekisteröityneistä pelaajista pidetään huolta. Kannattaa pitää silmällä kampanjat-osiota ja lunastaa mahdollisuuksien mukaan lisää pelirahaa.

Talletukset ja kotiutukset tehdään monilla markkinoiden parhailla rahansiirtotavoilla. Talletukset ja kotiutukset onnistuvat muun muassa suomalaisten pankkitilien, nettilompakoiden ja luottokorttien avulla. Rahansiirtoja voi tehdä kätevästi esimerkiksi Trustlylla, joka on myös yksi suomalaisten asiakkaiden eniten pitämistä menetelmistä. Mukana ovat suureksi osaksi kaikki yleisimmät menetelmät. Uusien asiakkaiden tulee vahvistaa alussa oma pelitilinsä.

Asiakaspalvelun kanssa voi keskustella mahdollisten ongelmien kohdalla. Ystävälliselle asiakaspalvelulle saa jutella live-chatissa tai sähköpostitse. Parhaiten apua tarjotaan yleensä live-chatissa, jossa vastaukset annetaan usein saman tien. Live-chatia kannattaa käyttää varsinkin kiireellisesti. Sähköposteihin vastataan monesti vuorokauden kuluessa. Sähköpostia kannattaa käyttää vähemmän kiireellisissä asioissa. Asiakaspalvelu ei ole silti aina paikalla.

Jetbull on ehtinyt toimia rahapelialalla jo kunnioitettavan ajan ja monella mittarilla hyvin asiakkaiden näkökulmasta. Vedonlyöntisivustoa kelpaa suositella kaikille betsamisen ystäville, vaikka bookkerista löytyy yhä myös selkeitä parannuksen kohteita. Jetbull on suureksi osaksi vedonlyöntisivustojen keskitasoa, ja bookkerilla on kaikki saumat pitää paikkansa hyvänä pelisaittina myös jatkossa. Toivottavasti pelaaminen onnistuu pian myös pankkitunnuksilla.

Jetbull
4.3/5
Vedonlyöntibonukset.
Pelaa maltilla | 18+