Etusivu » Lapilanders

Lapilanders on vuonna 2021 toimintansa aloittanut laadukas rahapelisivusto, joka tarjoaa asiakkailleen vedonlyöntiä ja kasinopelejä. Kyseessä on L.C.S Limitedin alaisuudessa toimiva bookkeri, jota pyöritetään Maltalla ja saman maan laadukkaalla pelilisenssillä. Lapilanders on lappalaisuusteemalla varustettu vedonlyöntisivusto, josta löytyy paljon hyviä ominaisuuksia ja turvallista pelaamista. Bookkerin taustalla ei silti ole suomalaisia henkilöitä.

Vedonlyöntisivusto on hyvä valinta suomalaisille asiakkaille. Bookkeri on käännetty lähes kokonaan suomeksi. Pelaaminen onnistuu hyvällä kotimaan kielellä, jossa turhia käännösvirheitä ei ole juurikaan esillä. Suomalaiset asiakkaat on otettu muutenkin hienosti huomioon alkaen muun muassa suomalaisittain hienoista rahansiirtotavoista, hyvästä vedonlyöntiosiosta, vedonlyöntibonuksesta, asiakaspalvelusta ja verovapaista kotiutuksista.

Siinä missä pelaaminen onnistuu hyvin ajatellen suomalaisia asiakkaita, niin bookkerilla olisi joissain kohdissa suomen kielen kanssa vähän myös parannettavaa. Varsinaisista käännösvirheistä ei ole kyse, mutta jotkut tekstit tai tekstinpätkät ovat vähemmän hyvää suomen kieltä. Kaikki tärkeät asiat löytyvät kuitenkin hyvin ymmärrettävästi ja ilman ongelmia. Lisäksi pitää muistaa, että suomen kieli on joillain sinänsä hyvillä bookkereilla vielä selkeästi heikompaa.

Vedonlyönnistä löytyy paljon laadukasta pelattavaa sisältäen runsaasti erilaisia urheilulajeja ja -sarjoja jalkapallon, jääkiekon, koripallon, lentopallon, tenniksen ja e-urheilun johdolla. Pelattavissa on hyvin myös vähemmän esillä olevia urheilulajeja ja -sarjoja. Live-veto toimii yleensä vuorokauden ympäri. Vedonlyönti kuuluu hyvin pitkälti markkinoiden keskitasolle. Yleensä parhaat kertoimet ovat kuitenkin muualla. Lisäksi panosten rajoitukset voivat tulla kyseeseen.

Menestyvät asiakkaat voivat saada myös Lapilandersilla panosrajoja, jotka on syytä ottaa huomioon. Kyseessä on tuttu ongelma myös monelta muulta vedonlyöntisivustolta. Lapilanders ei ole mikään poikkeus, sillä myös täällä saatetaan rajoittaa hyvin toimintaansa tekeviä asiakkaita. Vastaavaa ongelmaa ei ole vain muutamilla vedonlyöntisivustoilla. Lapilandersillakin hyvin pärjäävät asiakkaat voivat joutua tilanteeseen, jossa panosrajat jopa estävät pelaamisen.

Uudet asiakkaat voivat aloittaa matkansa Lapilandersilla lunastamalla lähes perinteisen vedonlyöntibonuksen, jossa ensimmäinen talletus on mahdollista tuplata 150 € asti. Kyseessä on vedonlyöntibonus 100 % 150 € asti, joka kannattaa napata talteen, jos se on vielä poimimatta. Uudet asiakkaat voivat startata pelitaipaleensa hyvällä pelaajaedulla. Kierrätysvaatimus on 5-kertainen talletukselle ja bonukselle vähintään kertoimilla 1,50. Lue bonussäännöt ja -ehdot hyvin.

Talletukset ja kotiutukset tehdään monilla markkinoiden parhailla rahansiirtotavoilla. Talletukset ja kotiutukset onnistuvat muun muassa suomalaisten pankkitilien, nettilompakoiden ja luottokorttien avulla. Kyseessä on perinteinen vedonlyöntisivusto, joten rahansiirrot sujuvat hyvin lukuisilla menetelmillä eikä vain pankkitilien kautta. Maksuille voi silti käyttää esimerkiksi Trustlya. Alussa tulee vahvistaa pelitili. Nostot käsitellään yleensä 24 tunnissa.

Lapilanders on laadukas ja tyylikäs vedonlyöntisivusto, joka toimii suureksi osaksi hyvin ja on hieno valinta myös suomalaisille asiakkaille. Mistään yhdestä markkinoiden parhaasta bookkerista on mahdotonta puhua, mutta toiminnasta löytyy paljon hyviä asioita ja pelaaminen on varmasti luotettavaa. Lapilandersin matka vedonlyöntisivustojen maailmassa ei ole kestänyt vielä pitkään, mutta tasokasta bookkeria kelpaa suositella ja sen parissa voi pelata hyvällä mielellä.

Lapilanders
4.3/5
Vedonlyöntibonukset.
Pelaa maltilla | 18+