Etusivu » Legend Play

Legend Play on vuonna 2022 markkinoille saapunut rahapelisivusto, joka tarjoaa asiakkailleen vedonlyöntiä ja kasinopelejä. Kyseessä on Rabidi N.V.:n vedonlyöntifirma, joka pyörittää bookkeria Curacaolta käsin ja saman maan pelilisenssillä. Pelaaminen onnistuu suureksi osaksi suomeksi ja joko perinteisesti tai pankkitunnuksilla. Legend Playn taustalla on aidosti hyviä tekijöitä ja rahapelialan osaajia, vaikka Curacaon pelilisenssi ei ole hieno juttu.

Legend Play on monipuolinen rahapelisivusto ja tarjoaa pelattavaa kaikille asiakkaille, vaikka keskitymme toki suureksi osaksi vain vedonlyönnin maailmaan. Vedonlyöntisivustoa on helppo käyttää, sillä sen käytettävyyteen on panostettu hienosti, ulkoasu on toimiva ja asiakkaat voivat nauttia pelaamisesta itselleen parhaiten soveltuvalla tavalla. Nopean pelaamisen ystävät voivat siirtyä suoraan pelaamaan pankkitunnuksilla ilman rekisteröitymistä tai hidasteluja.

Vedonlyönnistä löytyy paljon hyvää pelattavaa, sillä mukana on kattavasti suuria ja vähemmän esillä olevia urheilulajeja ja -sarjoja. Pelattavissa on hyvin jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, koripalloa, lentopalloa ja monia muita urheilulajeja ja -sarjoja. Mukana on myös hienosti Suomessa pelattavia otteluita ja tapahtumia. Keskitason kertoimet kestävät vertailua, mutta parhaat kertoimet ovat yleensä muualla. Live-vetoa saa pelata usein kellon ympäri. Voittavat asiakkaat voivat saada rajoituksia.

Uudet asiakkaat saavat aloittaa matkansa lunastamalla komean bonuspaketin. Uudet pelaajat voivat lunastaa ensimmäisellä talletuksella 100 % vedonlyöntibonuksen 250 € asti. Ensimmäinen talletus on mahdollista tuplata 250 € saakka. Kierrätysvaatimus on 5-kertainen talletukselle ja bonukselle vähintään 2,00 kertoimilla. Bonussäännöt ja -ehdot tulee lukea rauhassa ja ajan kanssa. Luvassa on kampanjoita ja tarjouksia myös vanhojen asiakkaiden iloksi.

Talletukset ja kotiutukset tehdään joko nopeassa pelaamisessa Zimplerillä tai perinteisessä pelaamisessa myös lukuisilla muilla rahansiirtotavoilla. Helpon pelaamisen ystävät voivat aloittaa vedonlyönnin ilman rekisteröitymistä ja siirtyä suoraan asiaan, kun taas muut asiakkaat saavat tehdä rahansiirtoja myös esimerkiksi luottokorteilla ja nettilompakoilla. Minimitalletus on 10 €. Kotiutukset käsitellään yleensä vuorokaudessa, mutta eivät ole siis verovapaita.

Asiakaspalvelun kanssa voi keskustella kaikissa epäselvyyksissä, joita pelaamisen aikana saattaa ilmetä. Asiakaspalvelun tavoittaa parhaiten live-chatissa, jossa vastaukset annetaan yleensä saman tien. Live-chatia kannattaa käyttää varsinkin kiireellisissä asioissa. Sähköposteihin vastataan monesti vuorokauden kuluessa. Asiakaspalvelu on koulutettu tehtäväänsä ja paikalla pelaajien auttamisen takia. Tutustu myös käteviin pikalinkkeihin ja yleisiin sääntöihin ja ehtoihin.

Legend Play on laadukas vedonlyöntisivusto, josta löytyy paljon hyviä asioita myös suomalaisille asiakkaille ja sitä kelpaa suositella vähemmän hienosta pelilisenssistä huolimatta. Curacaon pelilisenssi tarkoittaa valitettavasti sitä, että mahdolliset voitot eivät ole kokonaan asiakkaiden. Kyseessä on muuten hyvä vedonlyöntisivusto, jossa uudet pelaajat voivat aloittaa matkansa hienolla vedonlyöntibonuksella ja muut asiakkaat saada myös paljon lisää pelattavaa.

Lopuksi on hyvä todeta, että toivottavasti Legend Play tulee saamaan jossain vaiheessa myös eurooppalaisen pelilisenssin, sillä muun muassa Maltan tai Viron pelilisenssi on monella rintamalla niin eri juttu kuin Curacaon pelilisenssi. Se karkottaa automaattisesti osan asiakkaista. Curacaon pelilisenssi on myös laadukas, mutta varsinkin voittojen verovapauden poistaminen tarkoittaa sitä, että monet asiakkaat haluavat pelata mieluummin verovapaasti Euroopan sisällä.

Legend Play
4.0/5
Vedonlyöntibonukset.
Pelaa maltilla | 18+