LVBet on vuonna 2016 markkinoille saapunut laadukas, helposti lähestyttävä ja tyylikäs rahapelisivusto, joka tarjoaa pelaajilleen vedonlyöntiä ja kasinopelejä. Kyseessä on Maltalla toimintaansa pyörittävän Fairload Ltd:n bookkeri, jossa asiakkaille tarjotaan paljon hyviä ominaisuuksia alkaen hienosta vedonlyönnistä, useista kampanjoista ja tarjouksista, turvallisesta pelaamisesta ja kotiutusten verovapaudesta. LVBetillä pelataan tutulla ja laadukkaalla Maltan pelilisenssillä.

LVBet soveltuu varsin hyvin myös suomalaisille asiakkaille. Pelaaminen onnistuu suureksi osaksi kotimaan kielellä, vaikka aivan kaikkea sivustolla ei ole jostain syystä käännetty suomeksi. Suomalaiset asiakkaat on otettu kuitenkin muuten hyvin huomioon. Olisi kuitenkin toivottavaa, että muun muassa vedonlyöntiosio olisi käännetty kokonaan suomeksi, sillä se toisi lisää luotettavuutta uusien pelaajien silmissä. Esimerkiksi yleiset säännöt ja ehdot ovat täysin suomeksi.

LVBet on perinteiseen pelaamiseen luottava vedonlyöntisivusto, jossa asiakkaiden tulee täyttää aluksi muutamia lomakkeita tai kaavakkeita, joiden jälkeen voi siirtyä tekemään ensimmäisen talletuksen. Pelaaminen ei valitettavasti ole mahdollista ilman rekisteröitymistä. Siinä missä monet muut vedonlyöntisivustot toimivat nykyisin pankkitunnuksilla, niin LVBetin parissa pääsee pelaamaan vain perinteisesti. Toivottavasti tilanne muuttuu lähiaikoina.

Vedonlyönnistä löytyy paljon laadukasta betsattavaa kaikille kertoimien ystäville. Jalkapallo, jääkiekko, tennis, koripallo, lentopallo, e-urheilu ja monet muut urheilulajit ja -sarjat pitävät huolen siitä, että vedonlyönnistä riittää laajasti hyvää pelattavaa. Mukana on ajoittain myös markkinoiden kärkipään kertoimia. Sellaiset kannattaa poimia nopeasti talteen. Pelattavissa on myös kattavasti pienempiä urheilulajeja ja -sarjoja sekä live-vetoa käytännössä kellon ympäri.

Menestyvät asiakkaat voivat saada myös LVBetillä panosrajoja, jotka kannattaa pitää mielessä. LVBet ei ole siinä mikään poikkeus, että hyvin toimintaansa tekevät pelaajat voivat joutua ongelmiin panosrajojen kanssa. Sama ongelma on myös monella muulla vedonlyöntisivustolla. LVBet rajoittaa menestyvien asiakkaiden pelaamista samoin kuin lähes kaikki muut bookkerit. Lisäksi vähemmän esillä olevissa urheilulajeissa ja -sarjoissa panoskoot ovat pienemmät.

Uudet asiakkaat voivat aloittaa matkansa LVBetillä lunastamalla vähintään kelvollisen vedonlyöntibonuksen. Uudet pelaajat voivat napata ensimmäisellä talletuksella 100 % vedonlyöntibonuksen 50 € asti. Ensimmäinen talletus on mahdollista tuplata 50 € saakka. Kierrätysvaatimus talletukselle ja bonukselle on 6-kertainen vähintään 1,80 kertoimilla. Bonussäännöt ja -ehdot löytyvät selkeästi, mutta ne ovat englanniksi. Luvassa on kampanjoita ja tarjouksia myös vanhoille asiakkaille.

Talletukset ja kotiutukset onnistuvat monilla markkinoiden parhailla rahansiirtotavoilla. Talletukset ja kotiutukset hoituvat kätevästi muun muassa suomalaisten pankkitilien, nettilompakoiden ja luottokorttien avulla. Rahansiirrot tehdään esimerkiksi Trustlyn, Visan, Mastercardin, Skrillin ja Netellerin kautta. Talletukset ja kotiutukset eivät onnistu pelkästään pankkitunnuksilla, sillä kyseessä on perinteinen bookkeri eikä tarjoa mahdollisuutta pelata vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa live-chatin ja sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelu on paikalla pelaajien auttamisen vuoksi ja valmiina vastaamaan kaikkiin epäselvyyksiin ja muihin haasteisiin. Tukitiimin kanssa on hyvä keskustella rohkeasti ja etenkin nopeaa apua vaativissa asioissa live-chatissa. Silloin vastaukset annetaan usein heti. Suomalaista asiakaspalvelua emme voi luvata. Kannattaa tutustua myös pikalinkkeihin ja yleisiin sääntöihin ja ehtoihin.

LVBet on kaikilla osa-alueilla hyvin toimiva ja helposti suositeltavissa oleva vedonlyöntisivusto, joka on laadukas valinta myös suomalaisille vedonlyönnin pelaajille ja harrastajille. Kyseessä ei ole yksi markkinoiden parhaista bookkereista, mutta monesta asiasta voi hyvin huomata, että toimintaa tehdään vahvasti asiakkaiden näkökulmasta. Toivottavasti bookkeri käännetään jatkossa kokonaan suomeksi, mutta muita isoja heikkouksia sen toiminnasta on vaikea löytää.

LVBet
4.8/5