Etusivu » Lynxbet

Lynxbet on vuonna 2022 toimintansa aloittanut mielenkiintoinen ja tyylikäs rahapelisivusto, jossa asiakkaat pääsevät pelaamaan vedonlyöntiä ja kasinopelejä. Kyseessä on hyvän käytettävyyden ja kiinnostavan kettuteeman omaava vedonlyöntisaitti, jonka taustalta löytyy rahapelialan yritys JNS Gaming Limited. Lynxbet on perinteiseen pelaamiseen luottava bookkeri, jossa asiakkaat saavat nauttia pelaamisesta luomalla oman käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Lynxbetin taustatiimi on rekisteröity Euroopan unionin ulkopuolelle Mansaarille. Kyseessä on Englannin lähistöllä sijaitseva alue, jonka paikallinen pelilisenssi löytyy myös vedonlyöntisivuston taustatiimiltä. Mansaarten pelilisenssi on monesti vähemmän esillä ja enemmän varmasti vieraammasta päästä, mutta se on kuitenkin asiallinen ja luotettava. Kotiutukset eivät ole toisaalta verovapaita, joten mahdollisista voitoista ei pääse nauttimaan ilman verokarhua.

Kyseessä on pelkästään perinteisellä pelaamisella toimiva vedonlyöntisivusto, jossa asiakkaat pääsevät nauttimaan monista hyvistä ominaisuuksista rekisteröitymällä bookkerin pelaajaksi. Se tapahtuu täyttämällä muutamia lomakkeita ja kaavakkeita. Sen jälkeen voi suorittaa halutessaan ensimmäisen talletuksen. Pelaaminen voi alkaa heti talletuksen jälkeen. Asiakkaat eivät kuitenkaan pääse pelaamaan ilman rekisteröitymistä eli pankkitunnuksilla.

Lynxbet on suomalaisille asiakkaille verovapauden puuttumisesta huolimatta varsin hyvä valinta. Pelaaminen onnistuu käytännössä kokonaan suomeksi. Merkittävät käännösvirheet eivät näyttele juuri mitään roolia. Lähes kaikki tärkeät asiat ja tiedot löytyvät suomeksi, mikä on entistäkin tärkeämpää, kun kyseessä on vieraammalla pelilisenssillä toimiva rahapelisivusto. Esimerkiksi yleiset säännöt ja ehdot löytyvät suomeksi. Sama juttu on monen pikalinkin kohdalla.

Vedonlyönnistä löytyy hyvin pelattavaa jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä, koripallosta, lentopallosta, amerikkalaisesta jalkapallosta, pöytätenniksestä, snookerista ja monesta muusta urheilulajista ja -sarjasta. Mukana on myös laajasti vähemmän esillä olevia urheilulajeja ja -sarjoja. Esimerkiksi Suomesta kertoimia voi löytää miesten Kolmoseen saakka. Keskitason kertoimet kestävät yleensä vertailua. Live-vedossa saa pelata monesti vuorokauden ympäri.

Menestyvät asiakkaat voivat saada panosrajoja, jotka kannattaa ottaa huomioon. Sama ongelma on myös monella muulla vedonlyöntisivustolla. Kyvykkäät pelaajat eivät välttämättä pääse nauttimaan pitkään hyvistä kertoimista, vaan panosrajat voivat tulla eteen jo turhan nopeassa tahdissa. Pienemmissä urheilulajeissa ja -sarjoissa panoskoot ovat myös maltilliset. Onneksi suurin osa asiakkaista voi pelata pidemmän aikaa ilman mainittua ongelmaa.

Lynxbetin vedonlyönnissä on syytä noudattaa samaa tärkeää ohjetta kuin muillakin vedonlyöntisivustoilla. Pelataan aina vain parhaat kertoimet ja todelliset ylikertoimet. Jätetään kaikki muut kertoimet pelaamatta. Kannattaa tehdä aina kerroinvertailua ja pyrkiä löytämään parhaat kertoimet. Jos korkeimmat kertoimet löytyvät Lynxbetiltä, niin silloin niitä kannattaa hyödyntää. Parhaat kertoimet löytyvät kuitenkin yleensä muilta vedonlyöntisivustoilta.

Uudet asiakkaat voivat lunastaa perinteisen vedonlyöntibonuksen, jonka avulla pelaaminen lähtee sujuvasti käyntiin. Kyseessä on 100 % vedonlyöntibonus 100 € asti. Ensimmäinen talletus on mahdollista tuplata 100 € saakka. Uudet asiakkaat voivat aloittaa sen parissa vedonlyönnin pelaamisen komeasti ja saada hyvin täytettä pelikassaansa. Kierrätysvaatimus on 7-kertainen. Katso bonussäännöt ja -ehdot vielä hyvin. Niitä voi lukea suomen kielellä.

Luvassa on kampanjoita ja tarjouksia myös vanhojen asiakkaiden iloksi. Aiemmin rekisteröityneet pelaajat pääsevät lunastamaan myös lisää pelirahaa esimerkiksi vedonlyöntibonusten ja ilmaisvetojen muodossa. Pelaaminen on sillä tavalla palkitsevaa. Lynxbetillä keskitytään myös vanhojen asiakkaiden pitämiseen tyytyväisenä. Aiemmin rekisteröityneet pelaajat voivat lunastaa lisää pelirahaa jopa viikoittain. Kannattaa pitää silmällä kampanjat-osiota.

Talletukset ja kotiutukset hoituvat monilla markkinoiden parhailla rahansiirtotavoilla. Talletukset ja kotiutukset tehdään esimerkiksi suomalaisten pankkitilien, nettilompakoiden ja luottokorttien avulla. Rahansiirrot onnistuvat myös muutamalla muulla menetelmällä. Talletukset ja kotiutukset tehdään myös monille suomalaisille asiakkaille tutuilla menetelmillä. Minimitalletus on 20 €. Uusien asiakkaiden tulee vahvistaa oma pelitilinsä.

Asiakaspalvelun kanssa voi keskustella mahdollisten ongelmien kohdalla. Asiakaspalvelun tavoittaa parhaiten live-chatissa, jossa vastaukset annetaan yleensä saman tien. Live-chatia kannattaa käyttää varsinkin kiireellisesti. Sähköposteihin vastataan monesti vuorokauden kuluessa. Sähköpostia kannattaa käyttää silloin, jos vastauksella ei ole kovaa kiirettä. Asiakaspalvelu on koulutettu tehtäväänsä ja valmiina auttamaan kaikissa epäselvyyksissä.

Lynxbet on laadukas vedonlyöntisivusto, josta löytyy monia hyviä ominaisuuksia ja asioita myös suomalaisten asiakkaiden näkökulmasta. Kyseessä on suureksi osaksi markkinoiden keskitasolle kuuluva bookkeri, jota kelpaa suositella kaikille vedonlyönnin ystäville. Lynxbetillä on myös selkeitä parannuksen kohteita, mutta vedonlyöntisivustolla tehdään toimintaa silti sujuvasti asiakkaiden näkökulmasta. Bookkeria on hyvä testata vähintään alun vedonlyöntibonuksen vuoksi.

Lynxbet
4.0/5
Vedonlyöntibonukset.
Pelaa maltilla | 18+