Vedonlyöntisivut » Mr. Green

Mr Green on vuonna 2008 toimintansa aloittanut yksi markkinoiden parhaista vedonlyöntisivustoista, joka on kuulunut pitkään markkinoiden terävimpään kärkeen ja toiminut kaikilla osa-alueilla vahvasti asiakkaiden näkökulmasta. Kyseessä on pitkäaikainen, arvostettu ja tunnettu rahapelisivusto, joka on ollut vuosia myös vahvasti suomalaisten pelaajien suosiossa. Huippuluokan vihreä bookkeri kuuluu yhä tänä päivänä johtavien vedonlyöntisaittien joukkoon.

Mr Green toimii Euroopan unionissa Maltalla Mr Green Limitedin alaisuudessa, saman maan laadukkaalla pelilisenssillä, korkealla turvallisuudella ja voittojen verovapaudella. Vedonlyöntisivuston luotettavuus on tuttujen pankkien tasolla, mutta sen lisäksi toimintaa on ehditty tehdä niin pitkään, että jo se on hyvä tae turvallisuudesta. Pelaaminen onnistuu tasokkaalla suomella ilman käännösmokia, ja suomalaiset asiakkaat on otettu muutenkin hyvin huomioon.

Vedonlyöntisivusto toimii nykyisin perinteisesti ja ilman rekisteröitymistä, joten asiakkaat pääsevät nauttimaan pelaamisesta joko tavallisesti luomalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan tai helposti pankkitunnuksilla. Kyseessä on myös siinä mielessä mainio bookkeri, että asiakkaat voivat valita pelaamisen kahdesta tavasta. Perinteisessä pelaamisessa rahansiirtotapoja on enemmän, kun taas pikavedonlyönnissä pelataan kätevästi vain pankkitilien kautta.

Vedonlyönnistä löytyy paljon hyvää pelattavaa kaikille kertoimien ja betsaamisen ystäville. Vedonlyöntialustana operoi Kambi, jota käytetään myös monilla muilla bookkereilla. Kyseessä on yksi markkinoiden johtavista vedonlyöntialustoista ja sisältää muiden vastaavien toimijoiden tapaan runsaan ja monipuolisen kerroin- ja kohdevalikoiman jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä, koripallosta, lentopallosta, e-urheilusta ja monesta muusta urheilulajista ja -sarjasta.

Uudet pelaajat voivat lunastaa nykyään 25 € ilmaisvedon. Uudet asiakkaat saivat vielä aiemmin ilmaisvedon jopa 100 € saakka, joten kyseinen pelaajaetu on mennyt hieman heikompaan suuntaan. Uudet asiakkaat pääsevät aloittamaan matkansa kuitenkin yhä laadukkaalla pelaajaedulla. Ilmaisvedolla ei ole kierrätysvaatimuksia. Sen voi lunastaa vain ensimmäisellä talletuksella. Luvassa on kampanjoita ja tarjouksia myös vanhoille asiakkaille.

Talletukset ja kotiutukset onnistuvat perinteisessä pelaamisessa monilla markkinoiden parhailla rahansiirtotavoilla. Talletukset ja kotiutukset sujuvat muun muassa suomalaisten pankkitilien, nettilompakoiden ja luottokorttien avulla. Rahansiirrot onnistuvat kätevästi esimerkiksi Trustlylla. Pikana tapahtuvassa vedonlyönnissä talletuksiin ja kotiutuksiin käytetään vain pankkitunnuksia. Minimitalletus on 10 €. Kotiutukset käsitellään lähes aina sujuvasti ja nopeasti.

Asiakaspalvelun kanssa saa jutella live-chatissa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelu on koulutettu työhönsä ja paikalla pelaajien auttamisen vuoksi. Tukitiimi on töissä päivittäin ja valmiina auttamaan kaikissa epäselvissä tilanteissa. Nopeiten apua tarjotaan live-chatissa, jossa vastaukset annetaan usein heti. Sähköposteihin saa vastaukset yleensä vuorokaudessa. Suomalainen asiakaspalvelu ei ole kuitenkaan aina paikalla. Vilkaise myös pikalinkkejä ja yleisiä sääntöjä ja ehtoja.

Mr Green on edelleen markkinoiden huippuluokkaa, toimii vahvalla otteella ja kuuluu yhä kaikilla mittareilla netin johtaviin vedonlyöntisivustoihin. Kyseessä on suuren suosion bookkeri, joka tietää vahvasti asiakkaiden arvostamat asiat, on osannut kehittää toimintaansa ja toimii nykyisin perinteisesti ja pankkitunnuksilla. Asiakkaat voivat valita mieluisen tavan pelata ja uudet pelaajat aloittaa matkansa vihreällä bookkerilla komean ilmaisvedon kera.

Mr. Green
4.3/5