Etusivu » NetBet

NetBet on vuonna 2001 markkinoille saapunut pitkään netissä toiminut, tasapainoinen ja vakaa rahapelisivusto, joka tarjoaa nykyisin asiakkailleen mahdollisuuden nauttia vedonlyönnistä ja kasinopeleistä perinteisesti tai helposti ilman rekisteröitymistä. Kyseessä on yksi vanhimmista toiminnassa olevista vedonlyöntisivustoista, jonka taustalta löytyy NetBet Enterprises Ltd. Bookkerin taustatiimi toimii Maltalla ja saman maan tasokkaalla pelilisenssillä.

NetBet on laadukas valinta suomalaisille asiakkaille, sillä vedonlyöntisivusto on käännetty hyvälle suomelle ilman merkittäviä käännösvirheitä. Suomalaiset pelaajat on otettu muutenkin hienosti huomioon. Rahansiirrot onnistuvat kotimaisille asiakkaille suosituilla menetelmillä. Vedonlyönnistä löytyy hyvin myös Suomessa pelattavia urheilulajeja ja -sarjoja. Asiakaspalvelua on päivisin suomeksi, uudet pelaajat saavat hyvän ilmaisvedon ja kaikki verovapaat voitot.

Vedonlyönti toimii samalla kerroinalustalla kuin monet muutkin vedonlyöntisivustot. Kyseessä on SBTechin vedonlyöntialusta, jota käytetään paljon myös muilla bookkereilla. Vedonlyönnistä löytyy paljon hyvää pelattavaa jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä, koripallosta, lentopallosta, e-urheilusta ja monista muista urheilulajeista ja -sarjoista. Pelattavissa on runsaasti myös selkeästi pienempiä urheilulajeja ja -sarjoja. Live-veto toimii usein kellon ympäri.

Uudet asiakkaat voivat lunastaa 30 € ilmaisvedon, jonka avulla pelaaminen NetBetillä lähtee käyntiin laadukkaasti. Kampanjassa on tehtävä talletus ja asetettava enintään 30 € yksittäinen vetokuponki vähintään 1,20 kertoimella. Ilmaisveto vastaa ensimmäisen vetokupongin panosta ja annetaan 24 tunnin kuluessa sen ratkaisusta. Ilmaisvedon panos ei sisälly mahdollisiin voittoihin ja se tulee käyttää kokonaan. Luvassa on kampanjoita ja tarjouksia myös vanhoille asiakkaille.

Talletukset ja kotiutukset onnistuvat kahdella tavalla. Perinteisessä pelaamisessa talletukset ja kotiutukset tehdään useiden markkinoiden parhaiden menetelmien avulla, joita ovat muun muassa pankkitilit, nettilompakot ja luottokortit. Pikavedonlyönnissä maksut hoidetaan vain pankkitunnuksilla. Silloin asiakkaiden ei tarvitse täyttää lomakkeita tai rekisteröitymisiä, mutta rahansiirrot onnistuvat silloin vain Trustlylla.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa päivittäin live-chatissa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelun kanssa on hyvä keskustella kaikissa epäselvissä tilanteissa. Tukitiimi on koulutettu työhönsä ja paikalla pelaajien auttamisen vuoksi. Asiakaspalvelun kanssa on hyvä jutella varsinkin nopeaa apua vaativissa asioissa live-chatissa, jossa vastaukset annetaan usein heti. Sähköposteihin vastataan yleensä vuorokaudessa. Vilkaise myös pikalinkkejä ja yleisiä sääntöjä ja ehtoja.

NetBet on pitkän linjan rahapelisivusto, joka toimii edelleen vahvasti asiakkaiden näkökulmasta ja on yhä hyvä valinta kaikille vedonlyönnin ystäville. Kyseessä on vähintään markkinoiden keskitasolle kuuluva bookkeri, josta löytyy paljon hyvää betsattavaa korkeilla kertoimilla ja muita hyviä ominaisuuksia. NetBetin pitkä historia kertoo hyvin siitä, että vedonlyöntisivusto on pystynyt myös uusiutumaan ja kehittymään, joten bookkeria kelpaa suositella myös jatkossa.

NetBet
4.3/5
Vedonlyöntibonukset.
Pelaa maltilla | 18+