Etusivu » Polestar

Polestar on vuonna 2022 markkinoille saapunut tyylikäs rahapelisivusto, jossa asiakkaat pääsevät pelaamaan vedonlyöntiä ja kasinopelejä. Kyseessä on Rabidi N.V.:n alaisuudessa oleva vedonlyöntisaitti, jossa pelaaminen onnistuu perinteisesti tai ilman rekisteröitymistä eli omilla pankkitunnuksilla. Polestar on vielä uusi tulokas vedonlyönnin maailmassa, mutta kyseessä on ensimmäisten ajatusten valossa aitoa mielenkiintoa herättävä hyvä ja tasapainoinen bookkeri.

Polestarin taustatiimi on rekisteröity Euroopan unionin ulkopuolelle ja tarkemmin sanottuna Curacaolle, jossa vedonlyöntisivuston omistaja on tuottanut markkinoille myös useita muita bookkereita. Vedonlyöntisivustoa pyöritetään Curacaon pelilisenssillä, jota voi pitää yleisesti varsin toimivana, mutta siihen liittyy myös heikkous. Kotiutukset eivät ole verovapaita, joten myöskään suomalaiset asiakkaat eivät pääse käyttämään voittoja sellaisenaan.

Kyseessä on ulkoisesti hyvin toteutettu vedonlyöntisivusto, jossa pelataan joko luomalla oma käyttäjätunnus ja salasana tai ilman rekisteröitymistä, jolloin koko prosessi hoituu omilla pankkitunnuksilla. Sama tilanne on myös monella muulla saman taustatiimin vedonlyöntisivustolla. Asiakkaat pääsevät pelaamaan joko tavallisesti tai nopeasti ilman turhia hidasteluja. Silloin asiakkaat saavat keskittyä vain nauttimaan pelaamisesta ja jättää kaikki hidastavat tekijät sivuun.

Polestar on melko hyvä valinta myös suomalaisille asiakkaille. Pelaaminen onnistuu laadukkaalla suomen kielellä, jossa turhat käännösvirheet eivät ole juuri missään roolissa. Se ei ole suinkaan jokapäiväistä, että Curacaon vedonlyöntisivustoilta löytyvä suomen kieli on tasokasta. Onneksi Rabidi N.V.:n vedonlyöntisivustoilla oleva suomen kieli on aidosti hyvää. Lisäksi muun muassa yleiset säännöt ja ehdot löytyvät suomeksi, mikä on hyvä huomioida.

Vedonlyönnistä löytyy runsaasti erilaisia urheilulajeja ja -sarjoja jalkapallon, jääkiekon, tenniksen, koripallon, lentopallon, amerikkalaisen jalkapallon, pöytätenniksen ja snookerin johdolla. Muita urheilulajeja ja -sarjoja voi bongata esimerkiksi golfista, moottoriurheilusta ja e-urheilusta. Vedonlyöntiosio toimii suureksi osaksi samalla tavalla kuin bookkerin taustatiimin muilla pelisivustoilla. Keskitason kertoimet kestävät vertailua, ja live-veto toimii usein kellon ympäri.

Polestarin vedonlyönnissä on myös yksi selkeä heikkous, sillä menestyvät asiakkaat voivat saada myös nopeasti eteen tulevia panosten rajoituksia. Sama ongelma on myös monella muulla vedonlyöntisivustolla. Kyvykkäät pelaajat eivät välttämättä pääse nauttimaan pitkään hyvistä kertoimista. Lisäksi pienemmissä urheilulajeissa ja -sarjoissa panoskoot ovat jo valmiiksi maltilliset. Näin on hyvänä esimerkkinä Suomessa miesten Kolmosessa, josta muuten voi löytää isoja ylikertoimia.

Polestarin vedonlyönnissä tulee noudattaa monille jo tuttuja ohjeita, joiden avulla betsaamista voi tehdä järkevästi, fiksusti ja mahdollisuuksien mukaan myös kannattavasti. Kannattaa pelata aina vain parhaat kertoimet ja todelliset ylikertoimet sekä jättää muut pelaamatta. Muiden kuin parhaiden ja ylikertoimien pelaaminen ei ole myöskään Polestarin vedonlyönnissä järkevää. Kannattaa kaikissa tilanteissa keskittyä vain positiivista odotusarvoa tuottaviin vaihtoehtoihin.

Uudet asiakkaat voivat lunastaa hyvän vedonlyöntibonuksen, jonka avulla pelaaminen lähtee sujuvasti käyntiin. Uudet pelaajat saavat napata 100 % vedonlyöntibonuksen 200 € saakka. Ensimmäinen talletus on mahdollista tuplata mainittuun summaan saakka. Sama vedonlyöntibonus löytyy myös muutamalta muulta taustatiimin bookkerilta. Kierrätysvaatimus on 5-kertainen koskien talletusta ja bonusta. Lue bonussäännöt ja -ehdot kunnolla. Ne löytyvät suomeksi.

Luvassa on kampanjoita ja tarjouksia myös vanhojen asiakkaiden iloksi. Aiemmin bookkerille liittyneet tai rekisteröityneet pelaajat pääsevät lunastamaan myös lisää pelirahaa vedonlyöntibonusten ja ilmaisvetojen johdolla. Pelaaminen on sillä tavalla palkitsevaa. Sama juttu on niin ikään taustatiimin muilla vedonlyöntisivustoilla. Kannattaa pitää silmällä myös Polestarin kampanjat-osiota ja lunastaa aina mahdollisuuksien mukaan lisää pelirahaa.

Talletukset ja kotiutukset tehdään perinteisesti monilla markkinoiden parhailla rahansiirtotavoilla tai nopeassa pelaamisessa vain omilla pankkitunnuksilla. Talletukset ja kotiutukset hoituvat tavallisessa vedonlyönnissä esimerkiksi pankkitilien, nettilompakoiden ja luottokorttien avulla. Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä tapahtuu Zimplerillä. Kyseessä on hyvin Trustlyn kaltainen maksutapa. Silloin ei myöskään tarvitse lähettää dokumentteja tai asiakirjoja.

Tähän väliin on hyvä todeta rahansiirtoihin liittyen, että on hyvä asia, kun Polestarilla pelaaminen onnistuu perinteisesti tai ilman rekisteröitymistä. Sen takia vedonlyöntisivusto soveltuu hyvin monille asiakkaille. Pelaajat voivat käyttää monia menetelmiä ja hoitaa prosessin perinteisesti tai siirtyä suoraan asiaan ja unohtaa myös mainitut dokumentit tai asiakirjat. Jos pelaaminen tapahtuu normaalin kaavan mukaisesti, niin silloin tulee lähettää myös dokumentit ja asiakirjat.

Asiakaspalvelun kanssa voi keskustella mahdollisten haasteiden kohdalla. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa live-chatissa ja sähköpostitse. Tukitiimi on koulutettu tehtäväänsä ja paikalla pelaajien auttamisen vuoksi. Parhaiten apua tarjotaan yleensä live-chatissa. Silloin vastaukset annetaan monesti saman tien. Sähköposteihin vastataan monesti vuorokauden kuluessa. Asiakaspalvelu on ystävällinen ja auttaa lähes aina vuorokauden ympäri, mikä on hyvä asia.

Polestar on suureksi osaksi markkinoiden keskitasolle kuuluva rahapelisivusto, josta löytyy paljon samaa kuin taustatiimin muilta vedonlyöntisaiteilta. Kyseessä on laadukas, helposti lähestyttävä ja luotettava bookkeri, vaikka toiminnan taustalta ei löydy eurooppalaista pelilisenssiä. Curacaon pelilisenssi on selkeä heikkous, mutta muuten Polestaria voi suositella myös suomalaisille asiakkaille. Bookkerilta kannattaa poimia vähintään uusien pelaajien vedonlyöntibonus.

Polestar tiedot

Alusta & kertoimet:
Lisenssi:
Polestar
4.0/5
Vedonlyöntibonukset.
Pelaa maltilla | 18+