Etusivu » Quick.bet

Quick.bet on vuonna 2021 toimintansa aloittanut vedonlyöntisivusto ilman rekisteröitymistä, jossa asiakkaat pääsevät nauttimaan helposta pelaamisesta omilla pankkitunnuksilla. Kyseessä on laadukas ja helposti lähestyttävä bookkeri, jonka taustalta löytyy rahapelialan yritys North Point Management Ltd. Sama taustatiimi pyörittää myös tasokasta Schnell-wetteniä ja toimii Viron pelilisenssin alaisuudessa. Pelaaminen on siten luotettavaa ja verovapaata.

Quick.bet on hyvä valinta suomalaisille pelaajille. Vedonlyöntisivusto toimii lähes kokonaan suomeksi. Pieni osa bookkerista on yhä kääntämättä suomeksi, mutta isoksi osaksi pelaaminen onnistuu kotimaan kielellä. Talletukset ja kotiutukset tehdään sujuvasti Trustlyn avulla, jota suomalaiset asiakkaat käyttävät myös monilla muilla vedonlyöntisivustoilla. Kohde- ja kerroinvalikoima on suomalaisittain laadukas ja asiakaspalvelua löytyy tarvittaessa suomeksi.

Vedonlyöntiosio on hyvin markkinoiden keskitasoa ja tarjoaa runsaasti pelattavaa jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä, koripallosta, lentopallosta ja monesta muusta urheilulajista ja -sarjasta. Mukana on kattavasti myös vähemmän esillä olevia urheilulajeja ja -sarjoja. Vedonlyönnistä löytyy ajoittain jopa markkinoiden parhaita kertoimia, jotka kannattaa pelata nopeasti, joskin parhaat kertoimet ovat yleensä muualla. Live-vedossa saa pelata usein kellon ympäri.

Uudet asiakkaat eivät voi saada tällä hetkellä mitään vedonlyöntibonusta tai muuta pelaajaetua. Uudet asiakkaat eivät voi aloittaa ainakaan toistaiseksi matkaansa Quick.betillä lunastamalla esimerkiksi perinteistä vedonlyöntibonusta, mikä on osalle pelaajista selkeä heikkous. Toivottavasti tilanne tulee muuttumaan siihen, että uudet asiakkaat tulevat saamaan edes jonkin pelaajaedun. Tosin tällä hetkellä kaikki rahat ovat heti asiakkaiden nostettavissa.

Talletukset ja kotiutukset tehdään Trustlylla, joka on yksi markkinoiden parhaista rahansiirtotavoista ja soveltuu hienosti myös suomalaisille asiakkaille. Talletukset ja kotiutukset onnistuvat helposti ja nopeasti suomalaisten pankkitunnusten avulla. Rahansiirrot tehdään valitsemalla vain oma pankki, talletettava tai nostettava summa ja vahvistamalla ne normaalisti. Kotiutukset maksetaan vartin sisällä, ja uusien asiakkaiden ei tarvitse lähettää asiakirjoja.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa live-chatissa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelun kanssa saa keskustella kaikissa epäselvissä tilanteissa, joita Quick.betillä saattaa ilmetä. Tukitiimin kanssa on hyvä keskustella varsinkin nopeaa apua vaativissa asioissa live-chatissa, jossa vastaukset annetaan usein heti. Sähköpostitse vastaukset annetaan yleensä päivässä. Kotimainen tukitiimi on paikalla rajoitetusti. Kannattaa vilkaista myös muun muassa pikalinkkejä.

Quick.bet on tasokas ja korkean profiilin vedonlyöntisivusto ilman rekisteröitymistä, josta löytyy kaikille vedonlyönnin ystäville paljon hyviä ominaisuuksia ja on helposti suositeltavissa oleva bookkeri. Kyseessä ei ole yksi markkinoiden parhaista vedonlyöntisivustoista, mutta toimintaa tehdään vahvasti asiakkaiden näkökulmasta. Uusien asiakkaiden vedonlyöntibonuksen ja muiden kampanjoiden ja tarjousten vähäisyys on vielä toistaiseksi suurin heikkous.

Quick.bet tiedot

Alusta & kertoimet:
Quick.bet
4.3/5
Vedonlyöntibonukset.
Pelaa maltilla | 18+