Etusivu » Schnell-wetten

Schnell-wetten on vuonna 2018 markkinoille saapunut rahapelisivusto, joka koki uudistuksen vuonna 2021 ja toimii nykyisin North Point Management Ltd:n alaisuudessa. Kyseessä on laadukas ja helposti lähestyttävä vedonlyöntisivusto, jossa asiakkaat pääsevät nauttimaan helposta ja simppelistä pelaamisesta omilla pankkitunnuksilla. Schnell-wetten suunnattiin varsinkin alussa suureksi osaksi Saksaan, mutta bookkeri toimii melko hyvin myös suomalaisille pelaajille.

Schnell-wettenillä pelaaminen tapahtuu Viron pelilisenssin alaisuudessa, jota pidetään toisena Euroopan unionin laadukkaana pelilisenssinä yhdessä Maltan kanssa. Suomalaiset asiakkaat pääsevät pelaamaan hyvällä kotimaan kielellä, jossa turhat käännösvirheet eivät näyttele juuri mitään roolia. Talletukset ja kotiutukset onnistuvat suomalaisittain helposti suositun Trustlyn avulla. Pelaaminen on varmasti turvallista ja luotettavaa sekä voitot aina verovapaita.

Vedonlyönnistä löytyy paljon hyvää pelattavaa sisältäen runsaasti erilaisia urheilulajeja ja -sarjoja jalkapallon, jääkiekon, tenniksen, koripallon, lentopallon ja e-urheilun johdolla. Vedonlyöntiosio on hyvin markkinoiden keskitasoa ja sisältää ajoittain myös netin parhaita kertoimia. Yleensä parhaat kertoimet löytyvät kuitenkin muualta. Suomesta kertoimia tarjotaan esimerkiksi jalkapallossa miesten Kolmoseen asti. Live-vedossa pelaaminen onnistuu usein kellon ympäri.

Kannattaa ottaa huomioon, että menestyvät asiakkaat voivat saada myös Schnell-wettenillä panosten rajoituksia, jotka haittaavat kyvykkäiden pelaajien toimintaa. Sama ongelma on myös monella muulla vedonlyöntisivustolla. Schnell-wetten ei ole mikään poikkeus, joten menestyvät asiakkaat eivät välttämättä pääse nauttimaan pitkään korkeiden kertoimien pelaamisesta. Onneksi suurin osa pelaajista saa lyödä vetoa normaalisti ilman mainittua ongelmaa.

Uudet asiakkaat eivät voi lunastaa tällä hetkellä mitään vedonlyöntibonusta tai muita pelaajaetuja. Uudet pelaajat eivät pääse aloittamaan matkaansa bookkerilla edes jollain pienellä ylimääräisellä pelirahalla, mikä on varmasti yksi vedonlyöntisivuston heikkouksista. Toisaalta mahdolliset voitot ovat aina oikeaa rahaa, joten niiden kanssa ei tarvitse alkaa suorittaa kierrätysvaatimuksia. Toivottavasti uudet asiakkaat tulevat kuitenkin saamaan jossain vaiheessa vaikkapa ilmaisvedon.

Talletukset ja kotiutukset onnistuvat Trustlylla, joka on yksi markkinoiden parhaista rahansiirtotavoista ja soveltuu hienosti myös suomalaisille asiakkaille. Kyseessä on suuressa suosiossa oleva maksupalvelu, jota käytetään paljon myös muilla vedonlyöntisivustoilla. Talletukset ja kotiutukset eivät onnistu muilla menetelmillä, mutta toisaalta asiakkaiden ei tarvitse täyttää lomakkeita tai rekisteröitymisiä. Kotiutukset maksetaan myös yleensä pienessä hetkessä.

Schnell-wetten on tyylikäs vedonlyöntisivusto, josta löytyy paljon hyviä ominaisuuksia kaikille vedonlyönnin ystäville. Yhdestä markkinoiden parhaasta bookkerista ei voi puhua, mutta toimintaa tehdään myös nykyisen taustatiimin alaisuudessa selvästi asiakkaiden näkökulmasta. Vedonlyönnistä löytyy paljon laadukasta pelattavaa kaikille kertoimien ystäville ja nopeat kotiutukset ovat aina mieleen, mutta varsinkin vedonlyöntibonuksen puuttuminen on ikävää.

Schnell-wetten tiedot

Alusta & kertoimet:
Schnell-wetten
3.8/5
Vedonlyöntibonukset.
Pelaa maltilla | 18+