Vedonlyöntisivut » William Hill

William Hill on vuonna 1998 pitkään markkinoilla toiminut tasokas rahapelisivusto, joka tarjoaa nykyisin asiakkailleen mahdollisuuden nauttia vedonlyönnistä ja kasinopeleistä perinteisesti rekisteröitymällä tai nopeasti pankkitunnuksilla. Kyseessä on kokenut ja netissä jo edellisellä vuosisadalla toimintansa aloittanut vedonlyöntifirma, jonka pyörittämisestä vastaa nykyisin maltalainen Evoke Gaming Ltd ja saman maan laadukkaalla pelilisenssillä.

William Hill kuuluu luotettavuudeltaan ja tunnettavuudeltaan vedonlyöntisivustojen kärkipäähän, sillä pitkä kokemus ja ymmärrys asiakkaiden toivomista asioista on mahdollistanut sen, että toimintaa on voinut tehdä näin pitkään. Suomalaiset asiakkaat viihtyvät sivustolla nykyisin hyvin, sillä pelaaminen onnistuu laadukkaalla suomella perinteisesti tai pankkitunnuksilla, vedonlyöntiosio on mainio, asiakaspalvelua saa nopeasti ja vedonlyöntibonus on laadukas.

Siinä missä netissä on nykyään suuri joukko erilaisia vedonlyöntisivustoja, niin William Hill on hyvä esimerkki bookkerista, jonka toiminta on ollut pitkään niin laadukasta, että kyseessä on edelleen hyvin asiansa osaava vedonlyöntisivusto kaikille betsaamisen ystäville. William Hill aloitti toimintansa jo kauan aikaa sitten, mutta vedonlyöntisivusto ei ole jäänyt tuleen makaamaan tai jättänyt uudistuksia tekemättä, mikä on ollut hyvin tärkeä osa bookkerin kehitystä.

Vedonlyönnistä löytyy paljon hyvää betsattavaa kaikille vedonlyönnin ystäville. Pelattavissa on jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, lentopalloa, koripalloa ja lukuisia muita urheilulajeja ja -sarjoja. Mukana on kattavasti myös pienempiä urheilulajeja ja -sarjoja. Esimerkiksi Suomessa kertoimia tarjotaan jalkapallossa neljännelle sarjatasolle saakka. Luvassa on ajoittain myös netin kärkipään kertoimia. Live-veto toimii usein kellon ympäri. Voittavat asiakkaat voivat saada rajoituksia.

Uudet asiakkaat voivat aloittaa matkansa William Hillillä lunastamalla ilmaisvedon jopa 100 € asti. Kyseessä ei ole perinteinen vedonlyöntibonus, mutta sen avulla uudet pelaajat saavat startata pelitaipaleensa hienosti. Aseta tallettamasi summa yhteen vetoon ja saat sen jälkeen talletukseesi nähden 100 % ilmaisvedon. Siihen on valittava vähintään kaksi vetokohdetta. Ilmaisvedolla ei ole kierrätysvaatimuksia. Luvassa on vähän myös kampanjoita ja tarjouksia vanhoille asiakkaille.

Talletukset ja kotiutukset onnistuvat joko pelkästään ilman rekisteröitymistä tapahtuvassa pelaamisessa Trustlylla tai perinteisessä pelaamisessa myös useilla muilla menetelmillä nettilompakoiden ja luottokorttien johdolla. Talletukset ja kotiutukset sujuvat hyvin riippumatta siitä, haluaako asiakas päästä pelaamaan nopeasti vai käyttää menetelmissä enemmän vaihtoehtoja. Minimitalletus on 10 €. Perinteisessä pelaamisessa pelitili tulee alussa varmentaa.

Asiakaspalvelun kanssa saa keskustella kaikissa epäselvissä tilanteissa live-chatissa tai sähköpostitse. Asiakaspalvelu on koulutettu tehtäväänsä ja paikalla pelaajien auttamisen vuoksi. Tukitiimi on paikalla päivittäin ja tavoitettavissa parhaiten live-chatissa. Sähköposteihin vastataan vuorokaudessa. Asiakaspalvelun puoleen on syytä kääntyä aina rohkeasti, jos sivustolla vieraillessa tulee ongelmia. Tutustu myös pikalinkkeihin ja yleisiin sääntöihin ja ehtoihin.

William Hill on takuuvarma valinta kaikille vedonlyönnin ystäville, sillä kyseessä on hyvin tasapainoinen, luotettava ja vakaa vedonlyöntisivusto pitkällä kokemuksella. Nykyisin William Hill on myös hieno vedonlyöntifirma suomalaisten asiakkaiden näkökulmasta. Näin ei ole ollut aina. Sentään markkinoiden parhaasta vedonlyöntisivustosta ei voi puhua, mutta toimintaa on tehty pitkään vahvasti asiakkaiden näkökulmasta ja on jatkettu samalla linjalla.

William Hill tiedot

Alusta & kertoimet:
Lisenssi:
William Hill
3.8/5